Bijeenkomst Energietransitie: denken in de breedte én diepte

donderdag 25 november 2021

Yvonne de Rijck

Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer
Afbeelding Bijeenkomst Energietransitie: denken in de breedte én diepte

Op donderdagmiddag 2 december 2021 van 13.30 – 16.30 uur, organiseert Branchevereniging Bodemenergie de online Themamiddag 'Energietransitie: denken in de breedte én diepte'. Deze Themamiddag is interessant voor beleidsadviseurs, programmamakers, gemeenten en bouw-/renovatiesector en collega’s die werkzaam zijn in de bodemenergiesector en duurzame warmtebranches. Lees verder voor meer informatie.

Branchevereniging Bodemenergie is er voor alle bedrijven en organisaties die werkzaam zijn in de bodemenergie sector, zowel open en gesloten bodemenergiesystemen. Zij zetten zich in voor verantwoorde en duurzame inzet van de ondergrond voor de energietransitie en optimale werking van bodemenergiesystemen. Daarnaast faciliteren zij:

  1. Het Kennisplatform Bodemenergie dat een eigen onderzoeksagenda en onderzoeksprogramma heeft en
  2. Het Gebruikersplatform Bodemenergie waar eindgebruikers elkaar ontmoeten en kennis delen.

Programma en sprekers

Voorzitter van Branchevereniging Bodemenergie Frank Agterberg, Jan Paul van Soest (founding partner de Gemeynt), Janine Verweij (directeur Geothermie Nederland) en Rard Rijcken (voormalig Chief Growth Officer Eteck) nemen je mee langs de maatschappelijke, beleidsmatige en marktaspecten van de energietransitie waarbinnen bodemenergie haar rol aan het vergroten is. Met de onderwerpen van de sprekers én tijdens de paneldiscussie wordt zowel de breedte als de diepte in gegaan. Letterlijk en figuurlijk. Het hele programma is hier te lezen.

Deelname en aanmelden

Deelname aan de online Themamiddag is kosteloos. Aanmelden via dit inschrijfformulier, waarna je een bevestiging per e-mail ontvangt.