Volandis lanceert vernieuwde Bedrijfstakatlas

Gepersonaliseerde monitoring op basis van de uitkomsten van het PAGO

Afbeelding Volandis lanceert vernieuwde Bedrijfstakatlas
dinsdag 30 november 2021

Wil jij overzichtelijk in kaart brengen hoe werknemers in hoe werknemers in de bouw- en infrasector hun gezondheid en werk(omstandigheden) ervaren? Profiteer dan van de vernieuwde Bedrijfsatlas van Volandis. In deze atlas kun je eigen selecties maken om de duurzame inzetbaarheid op verschillende thema’s in beeld te brengen. De gegevens in de Bedrijfstakatlas zijn gebaseerd op de uitkomsten van het PAGO.

In de vernieuwde versie van de Bedrijfstakatlas maak je eenvoudig eigen selecties om zo de duurzame inzetbaarheid op thema’s die voor jou relevant zijn in kaart te brengen. Alle thema’s zijn gebaseerd op de 3 pijlers van Volandis: Werk Veilig, Houd plezier en Kijk vooruit. Daarnaast geeft de Bedrijfstakatlas niet alleen inzicht in de leefstijl, maar ook op het werkvermogen en de kans op arbeidsongeschiktheid.

Splitsen zoals jij wilt

Alle gegevens in de Bedrijfstakatlas zijn gebaseerd op de uitkomsten van het welbekende PAGO (Periodiek Arbeidsgezondheidskundig Onderzoek) waaraan werknemers in de bouw- en infrasector elke 4 jaar mogen deelnemen. Omdat het mogelijk is om uitsplitsingen te maken op cao-niveau, maar ook op basis van leeftijd, bedrijfssector, bedrijfsgrootte en beroep is een waardevolle monitoring mogelijk.

Ga hier vandaag nog aan de slag met de vernieuwde Bedrijfstakatlas.