Lyreco zet in op een verminderde Co2 uitstoot

Afbeelding Lyreco zet in op een verminderde Co2 uitstoot
woensdag 8 december 2021

De CO2 -Prestatieladder is een duurzaamheidsinstrument dat bedrijven en overheden helpt bij het reduceren van CO2 en kosten.

"Het klimaat is onomkeerbaar veranderd door invloed van de mens. En er moet direct op wereldwijde schaal actie worden ondernomen om de opwarming van de aarde te verminderen. Maar er is ook een sprankje hoop: het is nu nog mogelijk om het klimaat te stabiliseren, als de CO2-uitstoot op korte termijn enorm omlaag gaat." - RTL Nieuws

Daarom zet Lyreco Nederland zich NU in om nóg meer stappen te zetten naar een verminderde CO2 uitstoot. Dit doen wij door de implementatie van de CO2 prestatieladder.

Wij gaan nu aan de slag met niveau 3 van de 5, de uitstoot van onze eigen organisatie. Maar natuurlijk kijken we steeds verder naar de toekomst en denken we ook aan de CO2 uitstoot van onze klanten. Meer weten over wat Lyreco kan betekenen voor duurzaamheid binnen uw organisatie? Neem dan contact op via bouwendnederland@lyreco.com

Meer informatie?

Meer weten over Lyreco of direct profiteren van de voordelen? Kijk op de website of vraag een VIP-Login aan bij Lyreco. Vergeet hierbij je lidnummer niet te vermelden zodat je direct de ledenprijs ziet zodra je inlogt op de website van Lyreco.