HAWEE Bouw viert 40 jarig bestaan

Hawee schenkt Udenhout derde waterput

Afbeelding HAWEE Bouw viert 40 jarig bestaan
vrijdag 30 september 2022

Het is op 1 oktober 2022 precies 40 jaar geleden dat Hans Wolfs een eigen onderneming startte, HAWEE Bouw in Udenhout.

Hans is sinds de oprichting van Afdeling Brabant Mid-West in 2016 voorzitter van het afdelingsbestuur. Namens het bestuur van de afdeling en het regioteam van Bouwend Nederland regio Zuid feliciteren wij Hans van harte met het 40-jarig bestaan van HAWEE Bouw.

Op 1 oktober 2022 viert Hans dit jubileum met zijn voltallige personeel en aanhang. Hans' drie zonen, Reinier, Hugo en Maurick zitten intussen alle drie in het bedrijf, waardoor Hans de komende jaren zijn werkzaamheden rustig en vol vertrouwen kan afbouwen. Maar Hans houdt niet zo van afbouwen, want bouwen is zijn hobby. Wij blijven hem de komende jaren dus vrolijk zien rondrijden in een bedrijfsbus van HAWEE.

HAWEE heeft besloten om de donaties voor hun jubileum te schenken aan het dorp waar zijn gevestigd zijn; zij zorgen ervoor dat de derde waterput weer in volle glorie wordt hersteld. Lees hier het artikel daarover in BN/De Stem.

En hier een stukje over Hans zelf dat wij eerder op onze website plaatsten om Hans voor te stellen aan de leden. 

Wij wensen HAWEE een leuke jubileumviering en wensen Hans en zijn zonen een fijne voortzetting van hun prachtige bouwbedrijf.

Petra Landmeter Verenigingsmanager Brabant Mid-West