Integrale Terugkomdag Ontwerpmanagement 2022, een terugblik

Afbeelding Integrale Terugkomdag Ontwerpmanagement 2022, een terugblik
woensdag 9 november 2022

Al meer dan tien jaar organiseert de Vakgroep Ingenieursbureaus Bouwbedrijven met veel succes verschillende leergangen Ontwerpmanagement. Speciaal voor oud-deelnemers en leidinggevenden vond onlangs de Integrale Terugkomdag Ontwerpmanagement 2022 plaats. Tijdens deze dag kwamen ruim honderd geïnteresseerden bijeen voor een bezoek aan het prachtige project BAAK Blankenburgverbinding. Ook konden ze luisteren naar topsprekers van BAAK, Rijkswaterstaat en TU Delft. Een mooie gelegenheid om ervaringen met elkaar te delen in het gezamenlijk succesvol aansturen en de realiseren van integrale ontwerpen. Bekijk hieronder een impressie.

Meedoen aan de leergang Ontwerpmanagement?

Tijdens de verschillende leergangen Ontwerpmanagement wisselen deelnemers - vanuit opdrachtgevers, ingenieursbureaus en bouwbedrijven, onder begeleiding van Bureau de Bont - hun inzichten, energie en contacten rond ontwerpmanagement. Technische bagage hebben deze deelnemers veelal genoeg, maar het gaat er ook om hoe je succesvol tot teambuilding en samenwerking op de integrale projecten komt. Mogelijk dat deze leergang ook voor jou als opdrachtgever of ingenieursbureau interessant is. Wil je meer weten? Neem dan even contact met ons op.

Harry Wisse accountmanager bouw & infra groot/vakgroepsecretaris ingenieursbureaus voor bouwondernemingen & deltabouwers