Meld je aan voor de Bewust Veilig-dag 2023

Afbeelding Meld je aan voor de Bewust Veilig-dag 2023
maandag 21 november 2022

Op woensdag 29 maart 2023 organiseert de bouw-, techniek- en onderhoudssector de jaarlijkse Bewust Veilig-dag. Dit jaar is de slogan Bewust Bezig = Bewust Veilig. Bewust bezig zijn met veiligheid op het werk is van levensbelang. Misschien nu nog wel sterker dan in voorgaande jaren. Met steeds meer nieuwe mensen met verschillende achtergronden, groeit het belang van bewustwording rond veilig en gezond werken.

Voor het zevende jaar op rij organiseren we met Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland de Bewust Veilig-dag. Met het initiatief willen we de bewustwording rond veilig en gezond werken binnen de sector vergroten. Nu de bouw- en technische sector de komende jaren vele nieuwe mensen verwelkomen, geldt ook voor hen: Bewust Bezig = Bewust Veilig.

Hoe ziet de dag eruit?

Tijdens de Bewust Veilig-dag 2023 besteden bedrijven in de sector op hun eigen manier aandacht aan veilig en gezond werken. Ieder deelnemend bedrijf bepaalt zelf hoe het deze dag inricht en welke activiteiten het organiseert. De organiserende brancheorganisaties leveren ondersteunende middelen en inspiratie om het thema te agenderen.

Bewust Veilig-dag 2022 groot succes

De Bewust Veilig-dag van 2022 was een groot succes. Meer dan 400 bedrijven in de bouw, techniek en onderhoud meldden zich aan, van groot tot klein. Zij besteedden elk op hun eigen manier aandacht aan gezondheid en veiligheid op het werk.

Meld je nu aan

We roepen alle bedrijven in de bouw, techniek en infra op om zich aan te melden voor deze nieuwe editie van de Bewust Veilig-dag. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden kan via deze website. De website is ook de spil waarop alle informatie te vinden is. Om helemaal op de hoogte te blijven, is Bewust Veilig ook te volgen op Twitter, Instagram en LinkedIn.

Christel Peppelenbos beleidsadviseur veiligheid

Tags

Veiligheid