LHV Glasgroothandel en VPM Glas ontvangen GLASKeur certificaat

LHV is het eerste lid van Vakgroep GLAS die in de tweede fase een Keurmerk heeft behaald

Afbeelding LHV Glasgroothandel en VPM Glas ontvangen GLASKeur certificaat
dinsdag 2 mei 2023

Op dinsdag 2 mei heeft Dennis Overduin van LHV Glasgroothandel uit ‘s-Hertogenbosch het GLASKeur certificaat mogen ontvangen. Hiermee is LHV Glasgroothandel het eerste lid van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS die in de tweede fase een Keurmerk heeft behaald.

Op vrijdag 5 mei ontving VPM Glas B.V. uit Nieuwerkerk aan de IJssel als tweede lid van Vakgroep GLAS het GLASKeur certificaat in de tweede fase. 

LHV Glasgroothandel en VPM Glas voldoen hiermee aan de kwaliteitseisen zoals die zijn opgesteld door de Vakgroep GLAS van Bouwend Nederland. Deze kwaliteitseisen zijn het resultaat van het initiatief van de Bouwend Nederland Vakgroep GLAS voor het opzetten van een keurmerk voor het plaatsen van glas voor bedrijven zoals glaszetters, glasproducenten en glashandelaren. Onderdelen van dit keurmerk zijn onder andere vakbekwaamheid, veiligheid, normen en milieu.

Fase 1 was eind 2021 gestart, en is bedoeld voor leden die glaszetters en glasmonteurs in dienst hebben. In fase 1 hebben al 7 leden hun GLASKeur certificaat behaald.
Maar ook de leden die glas produceren en de glashandelaren zijn zeer geïnteresseerd in een Keurmerk, waardoor ook voor deze groep het Keurmerk is opgetuigd (fase 2).

Zowel leden als niet-leden kunnen het Glaskeur-keurmerk aanvragen. Kijk op onze website voor meer informatie en prijzen.
Op dit moment zijn er totaal 9 leden die in het bezit zijn van het GLASKeur certificaat.

 

 

Irene Taal secretaresse vakgroep glas