• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Hoor 21 juni laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen

Hoor 21 juni laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen

Platformbijeenkomst Lente-akkoord

Afbeelding Hoor 21 juni laatste ontwikkelingen rond Circulair Industrieel Bouwen
vrijdag 2 juni 2023

Wil je bijgepraat worden over laatste inzichten op het gebied van MPG, Het Nieuwe Normaal, circulair conceptueel bouwen, biobased materialen en circulaire installatieprincipes? Maar ook voorbeelden zien van circulaire woningbouwprojecten. Schrijf je in voor de platformbijeenkomst van het Lente-Akkoord in Amare, Den Haag. Net als bij de vorige edities is er genoeg ruimte voor interactie!

Bronvermelding foto Lente-Akkoord

Dit jaar staat veel te gebeuren rond circulair industrieel bouwen. Tijdens de platformbijeenkomst in Amare, Den Haag, hoor je alles over biobased bouwen, Installaties, ruimtelijke kwaliteit bij industrieel bouwen, productinnovaties en nog veel meer. Daarnaast krijg je een exclusieve update over de verankering van circulair bouwen in het overheidsbeleid door Ferdi Licher, directeur Bouwen en Energie bij het ministerie van BZK!

Het event start om 12:00 uur met een netwerklunch en wordt 17:00 uur afgesloten met een borrel. Kijk hier voor het programma en om je in te schrijven. Deelname aan de platformbijeenkomst is gratis.

LET OP: vanwege het grote aantal aanmeldingen krijgen leden uit het netwerk van het Lente-akkoord op dit moment voorrang, net als leden van de aangesloten brancheverenigingen Bouwend Nederland, NEPROM, IVBN, WoningbouwersNL en Aedes, en de kennispartners.

Over de platformbijeenkomsten

De platformbijeenkomst wordt elk halfjaar georganiseerd door de samenwerkende partners binnen het Lente-akkoord - Aedes, WoningbouwersNL, NEPROM, Bouwend Nederland, IVBN en BZK - en haar kennispartners. De bijeenkomsten kunnen rekenen op 150-200 deelnemers en krijgen steevast een hoog rapportcijfer vanwege de aanwezige expertise bij sprekers en deelnemers, en de ruimte voor interactie tijdens het programma.

Richard Massar manager communicatie