Werkgroepleden Verduurzaming RAW-systematiek gezocht

Afbeelding Werkgroepleden Verduurzaming RAW-systematiek gezocht
woensdag 1 november 2023

Bouwend Nederland wil in samenwerking met CROW meer impact maken op het bereiken van de duurzame ambitie waar onze sector voor staat: alle infrawerken in 2030 klimaatneutraal en circulair. Ongeveer twee jaar geleden initieerde CROW het programma Duurzaamheid. Een belangrijk onderdeel daarvan is het verduurzamen van de RAW-systematiek. We roepen leden op om zich vooral aan te melden voor de nieuwe RAW-werkgroepen.

De RAW-systematiek wordt jaarlijks meer dan 10.000 keer gebruikt bij het uitvoeren van infrawerkzaamheden. Deze systematiek kan en moet dus een grote rol spelen in de transitie naar klimaatneutraal en circulair bouwen. CROW heeft nu een apart deelprogramma voor het verduurzamen van de RAW georganiseerd. Zo’n tien werkgroepen gaan aan de slag om de bepalingen in de RAW aan te passen.

Om dit waar te maken hebben ze jouw hulp nodig. Voor elke nieuwe werkgroep zoekt het CROW 6 tot 10 werkgroepleden. Paritair (in evenwicht) tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers.

Dit zijn de onderwerpen

Meld je snel aan!

Via de link bij de onderwerpen kun je jezelf als werkgroeplid aanmelden. Daarvoor is wel een registratie op RAW.nl nodig. Dat regel je eenvoudig via Registreren. Zo ben je ook als eerste op de hoogte van het laatste nieuws rondom contracteren RAW. Zodra je aanmelding binnen is, zal het CROW op korte termijn contact met je opnemen.

Meer weten?

Voor meer informatie kun je terecht bij tom.dewater@crow.nl

Wil je weten wat deelname aan een RAW werkgroep nu precies inhoudt? 
Dat lees je in de flyer Mogen we kennis met je maken.

Ron Wesseling verenigingsmanager vakgroep bitumineuze werken