Bouwbedrijven ter overname

Afbeelding Bouwbedrijven ter overname
woensdag 17 januari 2024

Ledenvoordeelpartner Olde Hartman advies biedt advies bij bedrijfsovername en -opvolging in de bouw. Bij een bedrijfsovername of –opvolging komen verschillende persoonlijke en strategische vraagstukken op tafel te liggen. Maar hoe kan je dit zo efficiënt mogelijk laten verlopen? Bij Olde Hartman Advies krijg je de ondersteuning die je nodig hebt. Op dit moment is er een aantal bouwbedrijven beschikbaar ter overname. Deze staan hieronder omschreven.

Aannemingsbedrijf Groot Amsterdam

Aannemingsbedrijf in de regio Randstad – Groot-Amsterdam met een omzet van circa 5 tot 10 miljoen euro met circa 15 personeelsleden zoekt een overnamekandidaat. De onderneming werkt voornamelijk voor repeterende professionele opdrachtgevers, zoals instellingen, gemeente, beleggers, scholen, zorginstellingen en bedrijven.
De onderneming is actief in het restauratie-, renovatie- en transformatiesegment. Aangevuld met incidentele nieuwbouw. De omzetverdeling over de segmenten verschilt per jaar. De huidige directie wil de overname in onderling overleg actief ondersteunen voor een bepaalde tijd. Van grootste belang is dat de onderneming goed wordt overgedragen.

Bouwbedrijf actief regio Randstad

Gerenommeerd bouwbedrijf actief in de Randstad zoekt een overnamekandidaat. De omzet van het bedrijf ligt tussen de 15 en 20 miljoen euro op jaarbasis en is allround actief in de nieuwbouw (hoog en midden segment) en verbouw. Er is een goed gevulde orderportefeuille voorhanden. De huidige directie wil de overname actief ondersteunen en in afbouwende mate begeleiden.

Bouwbedrijf regio Brabant

Gerenommeerd bouwbedrijf actief in de provincie Brabant en Limburg zoekt een overnamekandidaat. De omzet van het bedrijf ligt rond de 15 miljoen euro op jaarbasis en de onderneming actief in het nieuwbouw-, verbouw-, renovatie- en onderhoudssegment. De nadruk ligt op het nieuwbouwsegment. Een goed gevulde orderportefeuille is aanwezig. De huidige directie wil de overname actief ondersteunen en in afbouwende mate begeleiden.

Bouwbedrijf West Brabant

Dit bouwbedrijf is actief als ‘allround’ bedrijf in het nieuwbouw-, verbouw- en onderhoudssegment en heeft een omzet van ca. 2,5 a 3 miljoen euro. In de afgelopen decennia heeft de onderneming een goede reputatie en naamsbekendheid opgebouwd. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit professionele, zoals gemeenten, woningbouwvereniging, beleggers, VvE’s, diverse bedrijven en particulieren. Het vakkundige en gemotiveerde personeel bestaat uit circa 5 personen en diverse vaste ZZP’ers. De huidige eigenaar zou indien gewenst de overname tot circa 2 jaar in afbouwende mate willen begeleiden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie over deze overnames contact op met Olde Hartman Advies, of neem contact op met Bouwend Nederland voor meer informatie over het ledenvoordeel via voordeel@bouwendnederland.nl.

Stuur een mail