Afbeelding Regiodag Randstad Noord | 9 juni 2022

Regiodag Randstad Noord | 9 juni 2022

Regiodag Randstad Noord - 9 juni 2022: laat je inspireren!

In de maand juni organiseren we ‘De Maand van De Toekomst’. Een volledige maand gaan we samen bouwen aan morgen én de toekomst. Op donderdag 9 juni organiseert Bouwend Nederland Regio Randstad Noord de Regiodag bij het BouwLab R&DO in Haarlem (fysieke bijeenkomst). Daarnaast kun je in de maand juni deelnemen aan 38 digitale sessies. Bij deze uitnodiging ontvang je ook het programmaboekje met meer informatie over de 4 thema’s die centraal staan tijdens ‘De Maand van De Toekomst’, de digitale sessies en de podcast.

         

Eén ding staat hierbij vast, de toekomst is van iedereen en voor iedereen. Maar, het fundament onder de toekomst van Nederland, dat zijn jullie: de bouw- en infrabedrijven. Onze vraag aan jou is dan ook of je samen met ons wil bouwen aan de toekomst van Nederland. Wat wordt jouw rol? Want we hebben je nodig.

Meld je aan voor de regiodag én digitale sessies

Op 9 juni 2022 organiseren we een fysieke regiodag in het BouwLab R&Do in Haarlem. Daarnaast kun je in de maand juni deelnemen aan maar liefst 38 digitale sessies. Voor beide onderdelen - de fysieke regiodag én de digitale sessies - meld je je apart aan. Nieuwsgierig welke sessies we aanbieden? Ga dan naar onze menukaart met digitale sessies.