Optimaal werken met ZZP'ers

Kom er achter hoe het is om met zzp’ers te werken en welke voor- en nadelen er aan deze regeling verbonden zijn.

Afbeelding Optimaal werken met ZZP'ers

Hoe werk je op een constructieve manier samen met een ZZP’er? In deze training krijg je de handvatten om je samenwerking zo goed mogelijk te laten verlopen zonder risico’s op een dienstbetrekking.

In je bedrijf werk je op regelmatige basis samen met ZZP’ers, maar je weet niet goed wat dit nu precies inhoudt. Deze training helpt je te begrijpen wat een ZZP’er is en op welke manieren een arbeidsovereenkomst kan worden vermeden. 

Wat leer je? 

• Wanneer is er sprake van een echte ZZP’er en wanneer niet?
• Is een ZZP’er een (onder)aannemer?
• Wat is het verschil tussen een (fictief) dienstverband en een onderaannemer?
• Hoe kan ik op een juiste manier blijven werken met ZZP’ers?

Antwoorden op al deze vragen en meer krijg in deze interactieve training van een halve dag!

Voor wie?

Je draagt de (mede)verantwoordelijkheid voor het werken met ingeleende arbeidskrachten, onderaannemers en ZZP’ers. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de contractvorming met onderaannemers en uitleners, projectleiders of uitvoerders.

Programma

In een interactieve training van een halve dag leer je aan de hand van een praktijkcasus hoe je de wetten en regels over werken met (buitenlandse) freelancers en ZZP-ers in de praktijk toepast. Ook is er ruimte voor eigen inbreng, je denkt en praat mee. Je krijgt verder de gelegenheid om voorvallen uit jouw eigen praktijk aan de trainer en de overige deelnemers voor te leggen.

Beschikbare trainingsdata


Bekijk het volledige trainingsoverzicht

Prijzen

  • Leden: € 279,00 (excl. btw)
  • Niet-leden: € 379,00 (excl. btw)

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel dan naar 079 3 252 166 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op