Optimaal werken met zzp'ers

Werken met zzp’ers vraagt om kennis van de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (wet DBA) en aanverwante regelgeving. In deze training leer je hoe je bijvoorbeeld een naheffingsaanslag loonbelasting voorkomt.

Afbeelding Optimaal werken met zzp'ers

De Wet DBA stelt eisen aan het werken met zzp’ers om gevrijwaard te zijn van loonheffingen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan toekomstige (ontwerp)wetgeving en ontwikkelingen op de (flexibele) arbeidsmarkt.

Na deze training ben je helemaal op de hoogte van de stand van zaken rond de Wet DBA en aanverwante regelgeving, de voor 2021 aangekondigde maatregelen zoals webmodule/opdrachtgeversverklaring en de mogelijke gevolgen van de aanscherping van het handhavingsbeleid van de Belastingdienst ingeval van kwaadwillendheid.

Wat leer je?

Up-to-date kennis over dienstbetrekking, aanneemovereenkomst en opdrachtverstrekking. Welke modelovereenkomsten voor welke situatie geschikt zijn en hoe je claims van de Belastingdienst voorkomt. Waar je op moet letten bij het inlenen van zzp’ers via intermediairs Antwoorden op al deze vragen en meer krijg in deze interactieve training van een halve dag!

Voor wie?

Je draagt de (mede)verantwoordelijkheid voor het werken met ingeleende arbeidskrachten, onderaannemers en zzp’ers. Je bent daarbij verantwoordelijk voor de contractvorming met onderaannemers en uitleners, projectleiders of uitvoerders.

Programma

In een interactieve training van een halve dag leer je aan de hand van een praktijkcasus hoe je de wetten en regels over werken met (buitenlandse) freelancers en zzp'ers in de praktijk toepast. Ook is er ruimte voor eigen inbreng, je denkt en praat mee. Je krijgt verder de gelegenheid om voorvallen uit jouw eigen praktijk aan de trainer en de overige deelnemers voor te leggen.

Prijzen

  • Leden: € 299,00 (excl. btw)
  • Niet-leden: € 399,00 (excl. btw)

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op