Wegwijs in de cao Bouw & Infra

In een dag op de hoogte van alle ins & outs rondom de cao voor de bouw- en infrasector!

Afbeelding Wegwijs in de cao Bouw & Infra

Honderden bladzijden met regelingen en afspraken: dat is de cao Bouw & Infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen. Best lastig om dat allemaal goed toe te passen in je dagelijkse bedrijfsvoering. Hoe pak je dat nu het beste aan? In deze praktische en interactieve training krijg je de handvatten om dit efficiënter te vertalen naar de praktijk.

Arbeidsvoorwaarden, we hebben er allemaal mee te maken. Als werknemer, maar ook als werkgever is het belangrijk te weten welke voorwaarden er gelden. Heb jij in je werk regelmatig te maken met de cao en werk je in de bouw- of infrasector? Dan is dit dé training voor jou! Je leert namelijk alles over onder andere werkingssfeer, minimumbepalingen en de aanname van medewerkers.

Wat leer je?

  • alle ins & outs over de cao voor bouw en infra en de cao bedrijfstakeigen regelingen
  • inzicht in functie-opbouw en bijhorende beloning
  • optimaal omgaan met arbeidstijden

Voor wie?

Je bent een P&O-medewerker, een medewerker van de personeelsadministratie of een leidinggevende die in zijn werk te maken heeft met de cao Bouw & Infra én hier graag meer over wilt weten of je kennis wilt opfrissen.

Programma

De training begint om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur. We maken je wegwijs in de verschillende ingewikkelde cao-regelingen. We lopen beide cao’s door en besteden zoveel mogelijk aandacht aan wat er in de praktijk mis kan gaan en hoe je dat kunt voorkomen. Er is alle ruimte om eigen vragen en cases in te brengen.

Prijzen

Leden: € 399,00 (excl. btw)
Niet-leden: € 649,00 (excl. btw)

Praktische training!

Gewoon goed. Nuttig om op deze manier doorheen te lopen. Prettige presentatie trainster.

Marleen Kuijer
Van Spijker Infrabouw BV

Persoonlijke aandacht was top!

Wat ik erg fijn vond is de persoonlijke aandacht en ruimte om vragen te stellen. Kleine groep waardoor het interactief is. Wellicht kan het nog iets meer op de praktijk afgestemd worden en kunnen meer opdrachten en praktijkvragen worden behandeld.

Sara van den Bronk
Van Gelder Groep B.V.

Toepasbaar voor beginners!

Ook voor de beginnende loon- en salarismedewerker is het goed uitgelegd.

Amanda Mulder
P.J. van Eesteren B.V.

Beschikbare trainingsdata

Bekijk het volledige trainingsoverzicht

Meer weten?

Heb je vragen over deze training? Of wil je meer weten over de voorwaarden van een incompanytraining? Bel naar Sabette van der Klooster, Coördinator Academy via 06 83 52 32 31 of mail naar academy@bouwendnederland.nl.

Vraag nu informatie op