Duurzame inzetbaarheid, hier begin je!

woensdag 25 september 2019

Yvonne van Zijl

adviseur sociale zaken regio zuid
Afbeelding Duurzame inzetbaarheid, hier begin je!

We kijken terug op geslaagde inspiratiebijeenkomsten over duurzame inzetbaarheid op woensdag 18 en 26 juni.in Oss en Breda. In dit artikel vind je een link naar de presentaties van Karin Oomen, Eshter Lukassen (Oss), Martijn Jansen (Breda) en Koos Telkamp..

Vervolg bij Pim Mulier

Speciaal voor de deelnemers aan deze bijeenkomst is er op 3 en 4 oktober van dit jaar de mogelijkheid om bij Pim Mulier een vervolg te geven aan deze bijeenkomst. Je kunt deelnemen aan een 24-uurssessie over ‘gezond gedrag als vaardigheid’. Koos Telkamp heeft er in zijn presentatie al het een en ander over verteld. Bij de bovenstaande links staat ook alvast de tekst van de uitnodiging, Wil je je nu al aanmelden, dan kan dat door een e-mail te sturen aan evenementen@bouwendnederland.nl.

Werken met millenials

In de bijeenkomst van 26 juni kwam ook het werken met de jonge generaties, de zogenaamde millenials, aan de orde. Karin Oomen stuurde de volgende aanvullende informatie van Aart Bontekoning over de verschillen tussen de diverse generaties en hoe daar in het werk mee om te gaan.