Uitnodiging voor jou en je KAM-medewerker 14 februari 2020

Start KAM-groepen regio Zuid

maandag 27 januari 2020
Afbeelding Uitnodiging voor jou en je KAM-medewerker 14 februari 2020

Veiligheid is een ontzettend belangrijk onderwerp in onze branche! Maar hoe zorg je er als werkgever voor dat dit altijd prioriteit is? Hoe daag je de werknemers uit om zelf te kiezen voor veiligheid?

Kom daarover meepraten tijdens de veiligheidsbijeenkomst op 14 februari 2020 in Tilburg. Laat je informeren en inspireren om het veiligheidsbewustzijn in je bedrijf te vergroten!

Wat gaan we doen op 14 februari:

Met een advocaat arbeidsrecht, een expert duurzame inzetbaarheid en een expert praktisch leiderschap gaan we op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

Hoe ga je na deze bijeenkomst in jouw bedrijf aan de slag met dit belangrijke thema? Wat ga je in je beleid aanpassen, hoe gaan werkgevers/ leidinggevenden aan het werk en hoe zorg je ervoor dat werknemers zelf hun verantwoordelijkheid nemen?

Voor wie:

We nodigen voor deze bijeenkomst medewerkers uit die zich bezig houden met het thema veiligheid. Dat kunnen directieleden zijn, HR medewerkers, administratief medewerkers en de KAM-medewerkers. Ieder bedrijf heeft hier mee te maken, dus voel je welkom! Of stuur deze uitnodiging naar je collega die werkt met en aan het thema veiligheid.

Datum:

Vrijdag 14 februari 2020, ontbijtbijeenkomst van 8.00 tot 11.00 uur

Deze bijeenkomst is inmiddels vol.  Je kunt je nog wel op de wachtlijst laten plaatsen én je kunt je alvast aanmelden voor de KAM-contactgroep van regio Zuid. Daarvoor stuur je een e-mail naar y.vanzijl@bouwendnederland.nl.