Lyreco: beschikbaarheid en levertijd in tijden van corona

woensdag 18 maart 2020
Afbeelding Lyreco: beschikbaarheid en levertijd in tijden van corona

Bij onze ledenvoordeelpartner Lyreco zijn de gezondheid en veiligheid van de klanten en medewerkers de hoogste prioriteit. Ze houden de ontwikkelingen rond het coronavirus dan ook nauwlettend in het oog. Lyreco volgt de adviezen van de overheid en andere officiële instanties op de voet en de dienstverlening wordt voortdurend aangepast.

Beschikbaarheid van producten

Een aantal producten zijn momenteel niet of slechts beperkt voorradig. Concreet gaat het voornamelijk over mondmaskers, handschoenen, hygiëneproducten en bepaalde producten geproduceerd in China (toners, USB-sticks,…). Meer dan 95% van het assortiment is gelukkig gewoon beschikbaar en waar mogelijk biedt Lyreco tal van alternatieven om toch aan je vraag tegemoet te komen.

Jouw levering

Lyreco bezorgt je bestellingen nog steeds de volgende werkdag of op de werkdag van jouw keuze. Wel vragen ze om bestellingen zo veel mogelijk te bundelen om het aantal leveringsmomenten en hierdoor contactmomenten te minimaliseren. De bezorgers van Lyreco dragen vanaf nu handschoenen en hanteren een veilige afstand van minimaal 1,5 meter t.o.v. andere personen. Daarnaast werken alle logistieke medewerkers onder strenge hygiëneprocedures en mag, met uitzondering van de mensen die er werken, niemand de distributiecentra van Lyreco betreden. 

Contact

Lyreco is een flexibele organisatie die via een goed ingerichte digitale structuur doorlopend kan blijven inspelen op jullie behoeften. Uiteraard blijven ze zoals altijd beschikbaar voor al je vragen. Voor vragen die rechtstreeks verband houden met het coronavirus heeft Lyreco een apart emailadres gecreëerd coronaquestions@lyreco.com. Voor alle andere vragen kan je contact nemen met je vaste Lyreco contactpersoon of met de klantenservice via het gewone emailadres customer.nl@lyreco.com of telefonisch: 088 60 32 001.

Praktische informatie over corona?

Wil je op de hoogte blijven van informatie omtrent corona? Hou dan de themapagina over corona in de gaten die continu wordt aangepast.