• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Gratis webinar ‘Aan de slag met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) in tijden van corona’

Gratis webinar ‘Aan de slag met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) in tijden van corona’

Donderdag 25 juni 2020 om 12.00 uur

Afbeelding Gratis webinar ‘Aan de slag met de Risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E) in tijden van corona’
donderdag 28 mei 2020

Je werknemers moeten hun werk veilig en gezond kunnen doen, ook in tijden van corona. Thuis, of op locatie. Waarop moet je letten nu de ‘anderhalvemetersamenleving’ concreter wordt en steeds meer bedrijven langzaam de werkvloer heropenen of zich hierop voorbereiden? Op deze vragen en meer geeft Corina van Dijk, ergonoom van ArboNed antwoord tijdens het gratis webinar van ArboNed op 25 juni 2020 om 12.00 uur.

Praktische vragen die tijdens het webinar aan bod komen:

  • Hoe zorg ik voor veilige en gezonde werkplekken?
  • Wanneer is mijn bedrijf ‘coronaproof’?
  • Hoe kan ik de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) hierbij gebruiken?

Tijdens en tot een half uur na het webinar beantwoordt een panel van experts via de chat vragen van kijkers. Je kan de opname van het webinar op elk gewenst moment terugkijken, maar alleen tijdens de uitzending kan je vragen stellen aan het expertpanel.

Meld je nu aan

Bouwend Nederland Academy RI&E-training kosteloos in 2020

Veiligheid is een speerpunt van onze vereniging en om die reden stellen we leden van Bouwend Nederland in de gelegenheid om in 2020 een RI&E-training te volgen, op kosten van het programma Veiligheid. Op die manier willen we laagdrempelig en concreet een bijdrage leveren aan verbeterde veiligheid in onze sector. Interesse in deze kosteloze training? Meld je dan nu aan.

Meer informatie?

Wil je graag meer weten over het ledenvoordeel met ArboDuo? Neem dan contact op met voordeel@bouwendnederland.nl of bel 079 3 252 166.