• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Terugkijken: Jong Bouwend Nederland webinar Bouw 2030 Future of Work

Terugkijken: Jong Bouwend Nederland webinar Bouw 2030 Future of Work

donderdag 4 juni 2020

Goitzen Veenstra

Adviseur Markt & Overheid Regio Noord
Afbeelding Terugkijken: Jong Bouwend Nederland webinar Bouw 2030 Future of Work

Jong Bouwend Nederland organiseerde op 27 mei 2020 de webinar Bouw 2030 Future of Work. Hierbij werd gekeken wat in de bouwsector de impact is (en zal zijn) van exponentiële technologieën, zoals kunstmatige intelligentie, AR & VR, Internet of Things en robotica. Webinar gemist? Geen probleem, je kijkt hem hier terug.

Het webinar werd georganiseerd met als doel om bewustzijn te creëren van de impact die technologie de komende jaren gaat hebben op de inhoud van werk en hoe het werk georganiseerd zal gaan worden. De boodschap uit het webinar is dat je snapt wat je kan en moet doen met exponentiële technologie, omdat technologie anders 'iets' met jou gaat doen.

Toekomstverkenning 2030

Bouwend Nederland ondersteunt haar leden door samen met diverse deskundigen en leden de toekomst te verkennen. Hiertoe is de toekomstverkenning Nu Bouwen aan Morgen | Verkenning Bouw & Infra 2030 gelanceerd. Het traject van de verkenning is inmiddels in volle gang. Wil je graag op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen? Houd dan zeker ons digitaal platform in de gaten.