• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Snel antwoord op je medische vragen in de app Zilveren Kruis Wijzer

Snel antwoord op je medische vragen in de app Zilveren Kruis Wijzer

maandag 24 augustus 2020
Afbeelding Snel antwoord op je medische vragen in de app Zilveren Kruis Wijzer

Stel, je wilt snel een betrouwbaar antwoord op een vraag over bijvoorbeeld bijwerkingen van een nieuw medicijn. Met de vernieuwde app Zilveren Kruis Wijzer krijg je binnen 25 minuten reactie van een medisch expert.

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft de app Zilveren Kruis Wijzer vernieuwd. Deze app is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet verzekerd bent bij Zilveren Kruis kun je hier gebruik van maken. Zowel overdag als ’s avonds (Nederlandse tijd) staat een medisch specialist voor je klaar. In de app vind je ook gezondheidstips voor bijvoorbeeld reizen in het buitenland en corona. Ontdek hier alles over Zilveren Kruis Wijzer.

Collectieve zorgverzekering

Maakt jouw organisatie al gebruik van de Bouwend Nederland collectiviteitskorting bij Zilveren Kruis? Je medewerkers ontvangen hiermee 5% korting op de basisverzekering en 15% korting op aanvullende verzekeringen. Werkgevers krijgen 25% korting op de premies van Present! gezondheidsoplossingen. Als werkgever moet je wel eerst een collectiviteitsnummer aanvragen waarmee je medewerkers zich kunnen aanmelden.