Maak gebruik van coaching

donderdag 1 oktober 2020
Afbeelding Maak gebruik van coaching

Jongeren zijn de werknemers van de toekomst. Voor de groei en continuïteit van je bedrijf en de sector is het belangrijk om veel jongeren enthousiast te maken voor het leren en werken in de bouw en infra. Maar hoe doe je dat? De coaches van Jet-Net & TechNet kunnen je hierbij helpen!

Wil jij met jouw bedrijf jongeren, voor zowel basisonderwijs als het voortgezet onderwijs, enthousiasmeren voor de bouw en infra en zit je met de vragen als: Hoe kom ik in contact met een school? Wat voor soort activiteiten kan ik aanbieden? Hoe geef ik een goede gastles of organiseer ik een bedrijfsbezoek? Hoe leer ik de taal van jongeren spreken?

Plan dan snel een afspraak met één van de coaches. Een coach biedt jou individueel en hands-on ondersteuning bij het in contact komen met scholen, het vormgeven of verrijken van activiteiten of tips voor het contact leggen met jongeren.

Interesse? Stuur een mail naar Jet-Net & Technet of bel met 085-0643050.

Over Jet-Net & TechNet

Bouwend Nederland is partner van Jet-Net & TechNet. Jet-Net & TechNet is een groot landelijk netwerk waarbinnen bedrijven en scholen in het basisonderwijs en het voortgezet onderwijs samenwerken om kinderen en jongeren te enthousiasmeren voor een toekomst in de technologie en ict. Via gastlessen, bedrijfsbezoeken en andere activiteiten met bedrijven kunnen we samen jongeren een reëel en positief beeld van technische beroepen (waaronder de technische beroepen in de bouw & infra) geven en ze helpen bij het maken van een bewuste keuze voor hun toekomstige studie en carrière. Alle partners Jet-Net & TechNet zijn hier te vinden: https://jet-net.nl/over-ons/onze-partners/.     

Gastlessen vanuit 'Je Gaat Het Maken'

Heb je al ervaring met het enthousiasmeren van jongeren, maar nog geen geschikte gastles gevonden? Bekijk dan deze website van 'Je Gaat Het Maken'. Hier vind je verschillende gastlessen geschikt voor het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Ook kan je hier andere vormen van ondersteunend materiaal bestellen in de webshop, eventueel voorzien van jouw eigen logo. Ga voor meer informatie en initiatieven rond de instroomcampagne naar jegaathetmaken.nl. Volg deze campagne ook op Instagram en YouTube.