• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Zaterdag 24 oktober is de tweede aflevering van het tweede seizoen ‘Je Gaat Het Maken’

Zaterdag 24 oktober is de tweede aflevering van het tweede seizoen ‘Je Gaat Het Maken’

Plaats voor die tijd jouw vacature(s) op de Nationale Vacaturebank

maandag 19 oktober 2020
Afbeelding Zaterdag 24 oktober is de tweede aflevering van het tweede seizoen ‘Je Gaat Het Maken’

Op zaterdag 24 oktober is de tweede aflevering te zien van de tv-serie 'Je Gaat Het Maken' om 17:00 uur op RTL4’. Deze zesdelige tv-serie laat zien dat er veel opleidingsmogelijkheden zijn in de bouw & infra voor zij-instromers. Hiske Plemp (radiotherapeutisch Laborant) gaat in deze aflevering ervaring opdoen als Werkvoorbereider bij Van der Gragt.

Hiske Plem (29 jaar) werkt in het ziekenhuis als radiotherapeutisch Laborant. Na 8 jaar is ze toe aan iets anders. Door de koop van haar eigen huis is ze in aanraking gekomen met de bouwwereld. Het 3D-programma waar ze haar huis mee inrichtte, trok met name haar aandacht. Technisch tekenen vindt ze leuk. Ze is erg zorgvuldig en uit testen is gebleken dat haar ruimtelijk inzicht heel goed is. Is dit voldoende voor een carrière in de bouw & infra? En hoe vindt ze het om stage te lopen als werkvoorbereider? Gaat ze het maken?

Onderstaande teaser verspreiden we volgende week via de socialmediakanalen van 'Je Gaat Het Maken'.

Ledenvoordeel plaatsen vacatures op de Nationale Vacaturebank

Tijdens het tv-programma verwijzen we door voor meer informatie naar de website jegaathetmaken.nl en voor vacatures naar de Nationale Vacaturebank. Leden van Bouwend Nederland kunnen tegen een aantrekkelijke korting vacatures plaatsen op deze site. Ook is er voor de bouw & infra een speciale webpagina waar werkzoekende meer informatie kunnen vinden over hoe leuk het is om te werken in de bouw & infra.

Wil jij dat jouw vacatures te zien zijn? Klik hier voor meer informatie en/of neem contact op met Ledenservice via dit formulier of door een e-mail te sturen.

Tv-serie mede mogelijk gemaakt door leden

Het televisieprogramma ‘Je gaat het maken’ en de samenwerking met de Nationale Vacaturebank zijn een onderdeel van het Meerjarenprogramma Instroom. Het doel van dit programma is om jongeren en zij-instromers te informeren en enthousiasmeren voor de bouw & infra. We doen dit voor de leden en met de leden. De aflevering met Hiske is tot stand gekomen dankzij de medewerking van: Van der Gragt, Bouwmensen Kennemerland Zaanstreek Waterland, Van Engen, Het Excellent opleidingsbedrijf, SPG Infra, Nationale Vacaturebank, Renault en Aboma.

Meerjarenprogramma Instroom en de campagne ‘Je Gaat Het Maken’

Klik hier om meer te lezen over het Meerjarenprogramma Instroom. Wil je meer weten over de campagne ‘Je Gaat Het Maken’? Ga dan naar deze website.