Uit de bestuurskamer van het Infraplatform Limburg

woensdag 31 maart 2021

Beatrice Dormans

verenigingsmanager Limburg
Afbeelding Uit de bestuurskamer van het Infraplatform Limburg

De afgelopen maanden hebben er wat wisselingen van de wacht plaatsgevonden binnen het bestuur van het Infraplatform Limburg. We zetten ze hieronder voor je op een rij.

Sinds 1 september 2020 is Mario Goossens, directeur van BESIX Infra Nederland B.V., de nieuwe voorzitter van het Infraplatform Limburg. Mario heeft ruim 20 jaar ervaring in de infrasector onder meer bij Dura Vermeer Infrastructuur, en neemt het stokje over van Johan Janssen, directeur bij Van de Biggelaar Groep. Johan vervulde deze functie zes jaar en is toegetreden tot het dagelijks bestuur van Koninklijke Bouwend Nederland.

"Het Infraplatform Limburg is een ontmoetingsplaats voor bedrijven die actief zijn in de grond-, weg- en waterbouw en gevestigd zijn in de provincie,” zegt Beatrice Dormans, Verenigingsmanager Limburg bij Koninklijke Bouwend Nederland. "Ik wil Johan Janssen bedanken dat hij zich jarenlang als voorzitter hard heeft gemaakt voor de belangen van Limburgse infrabedrijven. Daarnaast heet ik Mario van harte welkom als voorzitter."

Welkom Jorg Huijskens

Door deze bestuurswisseling is ook ruimte vrijgekomen voor een nieuw bestuurslid, deze hebben we gevonden in de persoon van Jorg Huijskens, directeur van BLM Infra.

Ook Jorg zet zijn ervaring, kennis en expertise graag in voor Koninklijke Bouwend Nederland. Na zijn opleiding Civiele Techniek en Milieutechniek is hij in 2001 zijn loopbaan begonnen bij BLM Wegenbouw waar hij sinds 2014 directeur is. BLM realiseert projecten op het gebied van wegenbouw en industriebouw: van straatwerk, rioleringen en grondwerk tot specialistische leidingsystemen.

 

Mario Goossens
Jorg Huijskens

"Mijn hele werkzame leven ben ik al werkzaam in de infrastructuur in de provincie Limburg. Ik heb veel contacten met o.a. gemeenten en andere stakeholders binnen de branche over samenwerkingsvormen en belangrijke ontwikkelingen. Samen met Koninklijke Bouwend Nederland zie ik het als een uitdaging om nieuwe samenwerkingsvormen te ontdekken en met elkaar bespreekbaar te maken. We staan voor veel uitdagingen met het elektrificeren van materieel, circulariteit, maar ook het aannemen van voldoende gekwalificeerd personeel. Die uitdaging ga ik graag samen aan!"

"Door zitting te nemen in het bestuur van het Infraplatform Limburg wil ik graag een bijdrage leveren aan de gehele sector om de samenwerking te verbeteren tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers. Van samen werken naar samenwerken!"