Van Gelder wint Stedin Safety Award 2021

donderdag 3 juni 2021
Afbeelding Van Gelder wint Stedin Safety Award 2021

Donderdag 27 mei was alweer de vierde uitreiking van de Stedin Safety Award met als thema Betrouwbaarheid in de veiligheidsketen. Wegens corona was dit feestje op afstand te volgen, maar daardoor niet minder feestelijk. Drie van onze lidbedrijven waren genomineerd voor de Award. Baas B.V., Van Gelder en Siers Groep. Een hele mooie prestatie!

De Stedin Safety Award staat symbool voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid tussen Stedin en de aannemers voor professionele veiligheid in het veld.

Betrouwbaarheid in de veiligheidsketen

'Het grootste gedeelte van het werkpakket wordt uitgevoerd door aannemers en daarin heeft iedereen het recht om ‘s avonds aan het eind van de werkdag zonder kleerscheuren thuis te komen'. Aldus Remco Manuel Juryvoorzitter Stedin. Aan het begin van de bijeenkomst werd er een mooi filmpje getoond, waarin de reden van deze Award wordt uitgelegd. Daarnaast geven Baas B.V., Van Gelder en Siers Groep in het filmpje hun kijk op betrouwbaarheid in de veiligheidsketen.

Winnaar 2021

De winnaar van de Stedin Safety Award 2021 is Van Gelder! Op bijgevoegde foto zijn de trotste winnaars te zien. Links op de foto Carel den Hartog (KAM manager), middenin Karine Neels (operationeel manager van de winnende locatie) en rechts Jesper Pottuit (directeur Van Gelder Kabels, Leidingen en Montagewerken). 'Veilig werken is iets wat we bij Van Gelder samen doen. Iedereen speelt daarbij een belangrijke rol. We hebben het winnen van de award daarom met alle Van Gelder collega's gedeeld en met veel collega's gevierd. Het juryrapport delen we met alle werkmaatschappijen zodat we van elkaar kunnen blijven leren.'
De Vakgroep feliciteert Van Gelder met deze mooie erkenning.