Samen schaften in De Groene Keet?

woensdag 21 juli 2021

Jorrit van Ommen

verenigingsmanager
Afbeelding Samen schaften in De Groene Keet?

In het Groene Koers-project De Groene Keet werken we aan een groene, duurzame en emissieloze bouwkeet. Deze bouwkeet bevat geen aggregaat, maar een accu en zonnepanelen en stoot geen emissies uit.

KWS Infra Amsterdam-Utrecht werkt samen met De Groene Aggregaat (by MARU), Wattsun Pop-Up Power en De Groene Koers voor Bouw & Infra aan De Groene Keet. 
Samen onderzoeken we wat de benodigdheden zijn om geheel over te stappen op de toepassing van zonnepanelen en een accupakket, zodat een aggregaat niet langer benodigd is en de keet geheel zelfvoorzienend wordt. 

Doe je mee?

In de maanden juli en augustus vraagt de Groene Koers aandacht voor verduurzaming van mobiele voertuigen/bouwmaterieel in de sector Bouw & Infra, inclusief groenonderhoud. We publiceren wekelijks meerdere video’s over emissiearm en emissievrij werken, waardoor we ontwikkelingen, ervaringen en ideeën met jullie delen. Samen kunnen we flinke stappen zetten naar verduurzaming van de sector. Kennisdelen en bewustwording is daar onderdeel van. Wil je met ons meedenken of –doen?
Graag! Stuur een mail naar Wendy van Schaik 


De Groene Koers is een initiatief van Koninklijke Bouwend Nederland, Cumela, BMWT en VHG.