Uitreiking Glas Award 2021: wie wint de hoofdprijs?

maandag 13 september 2021

Irene Taal

Secretaresse vakgroep GLAS
Afbeelding Uitreiking Glas Award 2021: wie wint de hoofdprijs?

Aankomende donderdag 16 september 10:30 uur is het zover: de uitreiking van de Glas Award 2021! Wie denk jij dat er vandoor gaat met de hoofdprijs? The Looking Glass, Fietsenstalling Koningin Julianaplein, het depot van Boijmans Van Beuningen, Kantoorgebouw Pharos of de Sint Nicolaaskerk te Denekamp? Kijk donderdag mee met de livestream via de link onderaan dit bericht.

De livestream is gratis te bekijken via deze link. Wil je meer weten over de genomineerden of een reminder ontvangen voor aanvang van de livestream? Kijk dan op de website van de Glas Award.

Over de Glas Award

De Glas Award is sinds jaar en dag de prestigieuze en toonaangevende vakprijs in de vlakglasbranche. De prijs is een initiatief van Bouwend Nederland Vakgroep GLAS. De Glas Award richt zich op de toepassing van vlakglas in het interieur en/of exterieur. Aspecten als ontwikkeling, organisatie, product, project en het innovatief karakter zijn daarbij invalshoeken. Reserveer alvast in je agenda 16 september 2021 voor de finale van de Glas Award.