Ik gebruik normaal nooit zonnebrand

Maak medewerkers bewust. Download de nieuwe poster.

Afbeelding Ik gebruik normaal nooit zonnebrand
donderdag 9 juni 2022

Zonnebrand brengt grote gezondheidsrisico’s met zich mee, zoals huidkanker. Bouwvakkers behoren tot een van de grootste risicogroepen. Ze hebben maar liefst vier tot vijf keer zoveel kans op huidkanker dan gemiddeld. Daarom is zonnebrandcrème sinds 2021 onderdeel van de verplichte uitrusting van je medewerkers.

Stimuleer het gebruik van zonnebrandcrème

Om de risico's van zonnebrand nog eens extra onder de aandacht te brengen én het gebruik van crème te stimuleren heeft onze voordeelpartner Heijneman Advies (hein) een nieuwe poster gemaakt. Je kunt hem hier downloaden, uitprinten of laten drukken, en vervolgens ophangen op de bouwplaats.

Download de poster

Koop je zonnebrandcrème nu in

De zomerperiode komt eraan, dus wacht niet te lang en vul op tijd je voorraad zonnebrandcrème aan. Als Bouwend Nederland lid kun je de dispensers en vullingen extra voordelig aanschaffen bij LyrecoDe zonnebrandcrème is van het merk Deb Stoko. We hebben gekozen voor factor 50 zodat de medewerkers optimaal beschermd zijn tegen uv-straling. Daarnaast is de zonnebrandcrème veilig op de bouwplaats omdat deze niet vet is gebruikt (gereedschap glijdt niet uit je handen). Daarnaast is de knop van de dispenser voorzien van een antibacteriële coating. De zonnebrandcrème is tot 30 maanden na productiedatum houdbaar.

Meer weten of direct inkopen?

Bel 088-6032001, kijk op de website van Lyreco, vraag een VIP-Login aan, of stuur een mail naar bouwendnederland@lyreco.com.