• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Flyer: 11 handvatten om samen afspraken te maken over prijsstijgingen

Flyer: 11 handvatten om samen afspraken te maken over prijsstijgingen

Afbeelding Flyer: 11 handvatten om samen afspraken te maken over prijsstijgingen
zaterdag 16 juli 2022

Hoe ga je om met de gevolgen van de coronapandemie en de Russische invasie in Oekraïne? Naast veel persoonlijk leed, zorgt het ook voor aanzienlijke prijsstijgingen, langere levertijden van bouwmaterialen en explosief gestegen brandstof- en energieprijzen. Hierdoor staan de toch al lage winstmarges in de bouwsector verder onder druk. We hebben daarom een flyer gemaakt met elf handvatten om jou te helpen.

Met de flyer zetten we elf zaken op een rijtje die jou op weg helpen zodat er in vertrouwen doorgebouwd kan worden aan voldoende (tijdelijke) huizen, een duurzame toekomst en een goede bereikbaarheid. Zo is het in deze tijden belangrijk om te denken in mogelijkheden en transparant te zijn over bijvoorbeeld meerkosten. Pas ook de wettelijke en contractuele regelingen voor verrekening van prijsstijgingen toe. De flyer is via deze link te downloaden.

De complete aanwijzing 'evenwichtig contracteren in de bouw – prijsstijgingen en levertijden' en andere praktische informatie vind je op deze website

Richard Massar communicatieadviseur