Wordt Jan jouw nieuwe junior projectleider?

Medewerkers bouwbedrijf
vrijdag 23 september 2022

Jan, 28 jaar, staat open voor een baan als junior projectleider, uitvoerder, voorman. JUNIOR PROJECTLEIDER / UITVOERDER / VOORMAN.

Jan woont in Capelle aan den IJssel. Zijn opleidingsniveau is HBO werktuigbouwkunde (2014, 1 jaar). Jan heeft coördinerende en leidinggevende kwaliteiten en zes jaar ervaring als manager in de Retailbranche. Daarnaast is Jan commercieel onderlegd vanuit zijn huidige rol als accountmanager bouw & techniek. Hij heeft kennis van bouwprojecten. Begin oktober as. start Jan met de opleiding Elementaire Bouwkunde A bij BOB KOB. Jan wil na deze opleiding nog verdere vakgerichte opleidingen gaan doen om zich volledig te bekwamen voor de bouwsector.

Gemotiveerde zij-instromers Bouw & Infra

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit. En dat blijft voorlopig zo. Het vinden en behouden van vakkrachten voor de sectoren bouw en infra is daarmee een enorme uitdaging. Via het stimuleringsprogramma behoud vakkrachten en zij-instroom staan er gemotiveerde mensen klaar die via een zij-instroomtraject en/of omscholingstraject kunnen starten in de bouw. Hierbij zijn er diverse vergoedingsmogelijkheden voor het opleiden van een zij-instromer.

Heeft jouw bedrijf een werkplek voor zij-instromer Jan of een van de andere gemotiveerde zij-instromers? Neem dan contact op met Ilse van der Velde, adviseur arbeidsmarkt Zuid-Holland. Telefoonnummer: 06-26728677.

Lisa Jansen Adviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt regio Randstad Zuid

Tags

Instroom