De zorgpremies van De Friesland voor 2023 zijn bekend

Korting en extra vergoedingen met een collectieve zorgverzekering

Afbeelding De zorgpremies van De Friesland voor 2023 zijn bekend
dinsdag 22 november 2022

Werkzaam in de bouw en lid van Bouwend Nederland? Dan kunnen je medewerkers ook in 2023 profiteren van een scherpe collectieve zorgpremie én extra vitaal voordeel op de zorgverzekering via De Friesland.

Basisverzekering

De Friesland mag, net als alle andere zorgverzekeraars, wettelijk vanaf 1 januari 2023 geen collectieve korting meer geven op hun basisverzekeringen. Daarom is de basispremie dan voor iedereen met dezelfde basisverzekering gelijk. Het blijft wel mogelijk om korting te geven op deze aanvullende verzekeringen.

De Friesland biedt de keuze uit 2 basisverzekeringen:

  • Zelf Bewust Polis voor € 130,95 per maand (bij € 385,- verplicht eigen risico)
  • Alles Verzorgd Polis voor € 138,95 per maand (bij € 385,- verplicht eigen risico)

Collectieve voordelen

  • 12% korting op de aanvullende (tand)verzekering(en)
  • Voordelen van het Plus-pakket, zoals extra vergoedingen en een gezondheidscheck
  • Gemiddeld 71 dagen sneller geholpen door onze Wachtlijstbemiddeling
  • Kinderen tot 18 jaar zijn gratis meeverzekerd
Bereken jouw premie voor 2023

Informeer je medewerkers

Heb je voor jouw medewerkers een collectief zorgcontract bij De Friesland afgesloten? Informeer dan je medewerkers over de voordelen van dit collectief. Om je hierin te ondersteunen heeft De Friesland een aantal informatiemiddelen opgemaakt:

Online keuzehulp

Twijfelen je medewerkers nog over een aanvullend pakket of vrijwillig eigen risico? Hebben ze specifieke dekkingswensen of bezoeken ze vaste zorgverleners? Wijs ze dan op de Online Keuzehulp van onze verzekeringspartner Aon. Binnen twee minuten zien ze welke verzekering het beste bij ze past.

Ga naar de online keuzehulp

Plus-pakket

Met het Plus-pakket krijg je extra vergoedingen op een aantal collectief aanvullende verzekeringen. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, mantelzorg en voedingsadvies. Daarnaast kun je een persoonlijke gezondheidscheck doen.

 

Bekijk de vergoedingen

 

Meer informatie?

Heb je vragen of wil je meer weten over de zorgverzekering van De Friesland? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct 079-3252 166.

Stel je vraag