Ledenvoordelen brochure 2023

Een actueel en compleet overzicht van alle adviesdiensten, praktische tools, trainingen en financiële voordelen

Afbeelding Ledenvoordelen brochure 2023
woensdag 18 januari 2023

Als lid van Bouwend Nederland ondersteunen we jou om verder te bouwen aan een succesvolle bedrijfsvoering. Dit doen we door elke dag kennis en advies, voordeel en opleidingen voor jouw bedrijf aan te bieden.

Ontzorgen

Eén van onze primaire doelen als branchevereniging in de bouw- en infrasector is om onze leden zoveel mogelijk
te ontzorgen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering. Want als ondernemer moet je doen waar je goed in bent: ondernemen.

Van bouwspecifieke trainingen en praktische tools zoals de MVO-zelfscan tot de unieke verzekeringsmantels afgestemd op de behoeften en eisen van bouw- en infrabedrijven; Bouwend Nederland biedt meer voordeel voor alle onderdelen van jouw dagelijkse bedrijfsvoering. Wij zijn dan ook bijzonder trots op het totale aanbod dat wij onze leden kunnen presenteren.

Ledenvoordelen brochure 2023

Lees hier de brochure

Exemplaar ontvangen?

Alle Bouwend Nederland leden hebben een brochure toegestuurd gekregen. Heb jij geen exemplaar ontvangen of wil je een extra brochure ontvangen voor een collega? Stuur dan een mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Ook profiteren van de beste ledenvoordelen?

Ben je benieuwd hoe je het maximale uit je lidmaatschap bij Bouwend Nederland kunt halen en optimaal profiteert van alle ledenvoordelen? Maak dan, geheel vrijblijvend, een afspraak met Wim Schaak, onze adviseur dienstverlening.

Maak een afspraak met Wim