Bijeenkomst uitgelicht: Kennisarenadag

Afbeelding Bijeenkomst uitgelicht: Kennisarenadag
maandag 23 januari 2023

Binnen de Kennisarena zijn in 2022 mooie, nuttige en interessante projecten gestart en op het einde van het jaar zijn binnen nagenoeg alle projecten de laatste loodjes gelegd. Er is kennis ontwikkeld en er zijn goede inzichten opgedaan. Graag deelt het COB, samen met Mijn Aansluiting en het GPKL dit het gehele netwerk tijdens de Kennisarenadag op dinsdag 14 februari 2023.

In het project Common ground voor ondergrondse infra heeft het COB-netwerk een analyse gemaakt van de ontwikkelopgave in de ondergrondse kabel- en leidinginfrastructuur. Mede op basis daarvan is met stakeholders een werkprogramma opgezet met projecten die bijdragen aan toekomstbestendige nutsvoorzieningen en een beheersbare ondergrond; de Kennisarena kabels en leidingen.

Programma en aanmelden

De Kennisarenadag 2023 wordt gehouden op dinsdag 14 februari 2023 bij de KNVB Campus in Zeist, Woudenbergseweg 56-58, 3707 HX te Zeist. Projecten uit 2022 die zeker een podium krijgen op 14 februari 2023:

  • Ondergrondse infra in de omgevingswet;
  • Stimuleringsmodel voor samenwerking; de Samenwerkwijzer!;
  • Samen digitaal;
  • Proefsleuvendatabase;
  • Catalogus bundelingstechnieken.

Deelnemen kan alleen middels aanmelden. Bekijk hier het actuele programma.

Als vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer zijn we betrokken bij verschillende initiatieven van het COB. Het COB is een netwerkorganisatie waar leden van Bouwend Nederland (actief in de ondergrond) die nog geen COB-participant zijn, van harte welkom zijn om deel te nemen. Vragen over het COB en/of participatie, neem contact op met Manon Bouwer van COB.

Yvonne de Rijck Adviseur Techniek Vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer