Maak kennis met nieuw lid B O Infra

Afbeelding Maak kennis met nieuw lid B O Infra
dinsdag 21 februari 2023

Onderneming B O Infra uit Etten-Leur is per 1 januari 2023 toegetreden tot de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer (vakgroep ONG). In gesprek met Fikri Ben Omar, eigenaar van B O Infra, maken we kennis met het bedrijf.

In 2008 is Fikri Ben Omar gestart als zelfstandige en na verschillende opdrachten is hij vanuit een kleine organisatie in 2019 gestart met de onderneming B O Infra, gespecialiseerd in de ondergronds kabels en leidingen met als expertise G/W/E. De afgelopen jaren heeft B O Infra verschillende certificeringen gehaald, VCA **, ISO9001, ISO14001, CKB en SCL3.

Wat doen we

Vandaag de dag een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ondergrondse infrastructuur met name op het vlak van elektra, maar ook de handen niet omdraait voor gas en of water gerelateerde werkzaamheden. BO Infra concentreert zich op solo-contracten distributie. Vanaf de start in 2019 is er veel energie gestoken in het voldoen aan de bijbehorende certificering. Zo is in november 2022 trede 3 op de Safety Culture Ladder betreden en zijn ze CKB gecertificeerd. Belangrijke overweging om lid te worden is het besef dat je het niet alleen kunt, samen kom je verder, zeker op het gebied van veiligheid en kwaliteit. Wil je meer weten, bekijk de website of neem contact op met Fikri Ben Omar.

 

Yvonne de Rijck adviseur techniek vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer