Nieuwe data webinars digitale veiligheid

Deelnemen kan op 30 maart, 9 mei en 6 juni

Afbeelding Nieuwe data webinars digitale veiligheid
woensdag 8 maart 2023

Steeds meer bedrijven worden slachtoffer van cyberaanvallen. Als ondernemer heb je vaak geen tijd of kennis om je bedrijf goed te beschermen tegen online criminaliteit. Voorkom dat je slachtoffer wordt en volg dit voorjaar een van de webinars digitale veiligheid. Een ethisch hacker geeft slimme tips. Deelname is gratis.

In het webinar legt een ethisch hacker uit hoe hij te werk gaat en leer je hoe je de eerste stappen zet naar digitale veiligheid. Hiermee maak je niet alleen je eigen bedrijf, maar de hele sector een stuk veiliger. Ook krijg je uitleg hoe je je kan aanmelden voor het platform Samen Digitaal Veilig.

Samen Digitaal Veilig

Samen Digitaal Veilig is een praktische website om jezelf en je medewerkers op te leiden in digitale veiligheid. Medewerkers worden getraind via korte opleidingsvideo’s en vragen. Via een automatische uitvraag zie je of jouw IT-leverancier de zaken goed heeft geregeld. En na het invullen van een veiligheidsscan komen alle resultaten en voortgang van de organisatie, leveranciers en medewerkers in één veiligheids-dashboard te staan.

Meld je hier aan 

Meld je nu aan voor 1 van de webinars: 

Programma online bijeenkomst 

  • Ontvangst door van MKB Nederland en IVBB 
  • De 5 basisprincipes van veilig digitaal ondernemen door het Digital Trust Center 
  • Leer denken als een hacker door Wouter van Dongen 
  • Kosteloze oplossing: De eerste stappen naar digitale veiligheid door Samen Digitaal Veilig
  • Ruimte voor vragen

Wouter van Dongen

Van Dongen is een ervaren security specialist/ethisch hacker met ruim 15 jaar ervaring in IT-security en web development. In het webinar geeft hij een inspirerend kijkje in de keuken van een hacker. Hoe denkt hij, wat zijn de gevaren voor jouw bedrijf, hoe gaat hij te werk, waar let hij op als hij in wil breken? Wouter is een enthousiast spreker die zijn verhaal doorspekt met anekdotes en interessante feitjes.

Dennis Mollet beleidsadviseur digitalisering