"Wie tot tien kan tellen..."

sTN telefonie en Van Rhijn Bouw

Afbeelding "Wie tot tien kan tellen..."
donderdag 26 oktober 2023

Efficiënt en succesvol bouwen begint met een goede, stabiele en storingsvrije infrastructuur voor de communicatie. Al 25 jaar kunnen bouw- en infraleden voor hun vaste en mobiele telefonie en internet tegen een aantrekkelijke korting en met ouderwets goede service vertrouwen op Bouwend Nederland Telefonie. Zoals voorloper Van Rhijn Bouw in Katwijk en Nieuw-Vennep.

Bouwend Nederland partner sTN in Woerden is een door de wol geverfde speler in de continu veranderende Nederlandse zakelijke telefoniemarkt en heeft een diepe connectie met het mkb. BNL-leden kunnen via sTN tot wel 25% besparen op zakelijke mobiele en vaste telefonie en internet zonder concessies op betrouwbaarheid, stabiliteit en snelheid. Met een team van twintig medewerkers koppelt Bouwend Nederland Telefonie een aantrekkelijk tarief bij grote internet- en telecomproviders KPN of T-Mobile aan uitstekende service en snelheid. Zo biedt KPN razendsnel internet tot maar liefst 1000 Mbit over glasvezel. Ook is er een ruime keus aan zakelijke sim only-abonnementen met en zonder data. Bij Bouwend Nederland Telefonie krijg je, ongeacht het aantal medewerkers, grootzakelijke telefonie voor een kleinzakelijke prijs. Overstappen kan zonder aansluitkosten en met nummerbehoud.

Volle tevredenheid

Van Rhijn Bouw in Katwijk en Nieuw-Vennep heeft zo’n honderd medewerkers. Daarvan gebruiken sinds jaar en dag ongeveer zestig van hen mobiele telefonie via Bouwend Nederland Telefonie (KPN Mobiel/data only) en T-Mobile Mobiel (spraak-data). “Naar volle tevredenheid”, aldus systeembeheerder Arnold Hoekstra. “Bij je
abonnement naar keuze heb je een goede service en kwaliteit tegen een extra korting. Dus waarom zou je daarvan niet willen profiteren?”


Eén aanspreekpunt

Dat is de reden dat Van Rhijn Bouw nu ook voor hun vaste telefonie bij Bouwend Nederland Telefonie aanklopt. Want als ondernemer ga je met de tijd mee. En daar hoort (vast) bellen met de modernste technologie bij. VoIP bellen is de toekomst van zakelijke telefonie en biedt bedrijven, waaronder ook van Rhijn Bouw, betere bereikbaarheid, kostenbesparing en oneindig veel functionaliteiten. Met een eigen telefooncentrale in de cloud breng je je bedrijfscommunicatie eenvoudig op orde. En er zijn meer voordelen. “sTN neemt ons veel werk uit handen”, aldus Hoekstra. “Je hebt één aanspreekpunt en een vast adres voor eventuele storingsmeldingen.” Hij heeft in al die jaren overigens nog maar een enkele keer een storing gehad. “De stabiliteit van het netwerk is optimaal omdat je direct met de telefoonkaarten van de provider belt en niet met die van een derde partij. En mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, is dat vaak op dezelfde dag opgelost. Korting én service. Ja, wij zijn prima tevreden.”

Vragen? Stel ze gerust.

Wil jij ook overstappen (met nummerbehoud) naar de diensten van sTN? Bel dan vandaag nog naar Bouwend Nederland Telefonie, tel. 0348 49 50 41. Of plan een gratis adviesgesprek via onderstaande knop.

Adviesgesprek aanvragen