Uitnodiging mkb-dagen Rijksvastgoedbedrijf

Afbeelding Uitnodiging mkb-dagen Rijksvastgoedbedrijf
vrijdag 29 september 2023

Het Rijksvastgoedbedrijf zal de komende jaren voor zo’n 280 locaties nieuwe onderhoudscontracten afsluiten voor bijvoorbeeld Defensieterreinen, een rijkskantoor of een gevangenis en wil daarvoor helder krijgen wat het midden- en klein bedrijf (mkb) nodig heeft om dit onderhoudstraject voor langere termijn met het RVB aan te gaan. Daarom organiseren zij dit najaar 3 mkb-dagen waarop zij in gesprek gaan met ondernemers.

Tijdens de bijeenkomsten kunnen ondernemers kennismaken met de plannen voor het aanbesteden van de 'meerjarige geïntegreerde onderhoudscontracten' per object met daarin alle onderhoud- en vervangingsinvesteringen inbegrepen. Voor het RVB en (toekomstige) partners betekent dit een grote verandering van het contractenlandschap, waar zij het midden- en kleinbedrijf (mkb) hard bij nodig hebben. De eerste aanbestedingen staan eind 2023/begin 2024 gepland. 

De dagen vinden plaats op 2 november (Groningen), 8 november (Lunteren) en 15 november (Tilburg). Eigenaren, directeuren en bedrijfsleider mkb-bedrijven in de bouw- en installatiebranche, worden hiervoor van harte uitgenodigd. Op de website van het Rijksvastgoedbedrijf vind je meer informatie en kun je je aanmelden als deelnemer aan de bijeenkomsten.