Bouwen aan vitaliteit!

Afbeelding Bouwen aan vitaliteit!
woensdag 8 november 2023

Als zorgverzekeraar begrijpt De Friesland maar al te goed dat de bouwsector wordt geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Denk daarbij niet alleen aan vergrijzing maar ook aan hoge fysieke belasting. Hierdoor is het steeds lastiger om personeel duurzaam inzetbaar te houden. Om bouwbedrijven hierbij te ondersteunen, is De Friesland een samenwerking met Bouwend Nederland aangegaan. Op deze manier kunnen medewerkers en zelfstandige bouwprofessionals, samen met hun gezinsleden, genieten van extra voordelen op het gebied van gezondheid bij De Friesland, waaronder aantrekkelijke kortingen en extra vergoedingen op aanvullende verzekeringen.

Keimpe Veenstra, Key accountmanager Zakelijke Markt, vertelt: “Bij De Friesland streven we naar het bieden van collectieve voordelen aan de medewerkers en hun gezinsleden. Zo kunnen ze met ons Plus-pakket profiteren van extra vergoedingen op bepaalde aanvullende verzekeringen. Het pakket is zorgvuldig samengesteld om aan te sluiten bij de meest voorkomende gezondheidsrisico's op de werkvloer. Hierdoor zijn zij verzekerd voor zaken zoals extra fysiotherapie, online zelfhulpmodules, mantelzorg en voedingsadvies. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot een persoonlijke gezondheidscheck.”

Verzekerd van goede hulp

Of het nu een verre reis of een weekendje weg is: met de reisverzekering van De Friesland ben je altijd zeker van de juiste dekking. Nogmaals Veenstra: “Onverwachte gebeurtenissen zoals een ongeluk, ziekte of diefstal kunnen je vakantie flink verstoren. Met onze reis- en annuleringsverzekering ben je verzekerd van goede hulp. En als klant van De Friesland ontvang je standaard 10% korting op de premie van onze reisverzekering.”

Handig: Dokter Appke

Twijfel je of een bezoek aan de huisarts nodig is? Via De Frieslands handige app 'Dokter Appke' kun je je gezondheidsvragen stellen en snel deskundig antwoord krijgen – ook tijdens werkuren. “Of het nu gaat om koorts, buikpijn of andere gezondheidsvragen: met Dokter Appke kun je ook online videobellen met een huisarts. We staan voor je klaar, zowel 's avonds, in het weekend als op feestdagen, met ervaren medisch deskundigen om je te helpen”, licht Veenstra toe. “Wij streven er voortdurend naar om onze diensten en voordelen aan te passen aan de behoeften van onze klanten, zodat we kunnen bijdragen aan een gezonde en gelukkige levensstijl. Samen met Bouwend Nederland willen we een brug slaan naar een betere gezondheid en welzijn voor de medewerkers in de bouwsector en hun gezinnen.”

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over de zorgverzekering van De Friesland? Neem dan contact met ons op via onderstaande knop of bel direct 079-3252 166.

Stel je vraag