NCI Certificering nieuwe partner van Bouwend Nederland

Afbeelding NCI Certificering nieuwe partner van Bouwend Nederland
donderdag 9 november 2023

NCI Certificering vierde vorig jaar haar 20-jarig bestaan. Directeur en oprichter Hanneke de Vries is opgetogen over deze mijlpaal. “Ik had dit 20 jaar geleden bij de start van mijn bedrijf nooit durven dromen. Ik ben trots op het hele team van NCI Certificering, dit hebben we met elkaar bereikt door ‘te certificeren zoals het hoort’. Pragmatisch, transparant en persoonlijk, met toegevoegde waarde voor de klant.”

“In de 20 jaar dat de organisatie bestaat, hebben wij een enorme groei doorgemaakt. NCI Certificering certificeert momenteel elf normen: VCA, VCU, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, ISO 27001, Safety Culture Ladder, CO2-Prestatieladder, Werkplekbeveiliging en Personeelsteller, Keurmerken Beveiliging en MVO-Wijzer. Naast de bouw- en infrasector voeren we ook audits uit in onder andere de rail-, energie-, beveiligings-, metaal- en machinebouwsector én zakelijke dienstverlening. Momenteel zijn er 1.700 relaties die jaarlijks door ons gecertificeerd worden.”  

Hanneke vervolgt: “Sinds twee jaar hebben we een Duitse vestiging in Düsseldorf waar we al veel bedrijven gecertificeerd hebben met name voor de Safety Culture Ladder. Bij de Safety Culture Ladder gaat het om gedragsaudits, een vorm van auditen waarmee we zo’n tien jaar geleden in Nederland zijn begonnen en marktleider in zijn.” 

“Persoonlijke aandacht voor de klant staat bij ons hoog in het vaandel”, legt Hanneke uit. “Evenals het nakomen van gemaakte afspraken. Het behalen van een certificaat is niet zomaar iets, het gaat om samen met de klant de kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en duurzaamheid op een hoger niveau te krijgen. Om dit te bewerkstelligen, stelt NCI Certificering hoge eisen aan onder andere haar auditoren. Ze moeten beschikken over de juiste kwalificaties en ervaring hebben in branches waar de klanten van NCI Certificering werkzaam in zijn. Ze moeten met de klant op een goede manier samenwerken en zorgen voor een prettige sfeer. We denken mee en staan naast de klant, niet erboven.”

Waarom wordt NCI Certificering Voordeelpartner van Bouwend Nederland? 

NCI Certificering heeft een brede ervaring in de bouw- en infrasector zowel in het MKB als bij grotere bedrijven. Deze ervaring wordt gebruikt om samen met de leden gemotiveerd te werken aan het verbeteren van kwaliteit, veiligheid, gezondheid, milieu en duurzaamheid. 

Indien u zich door NCI Certificering wilt laten certificeren, krijgt u 6% korting op het dagtarief. Voor meer informatie, bezoek nci-certificering.nl. Maar u bent uiteraard ook altijd welkom in Oostvoorne voor een kopje koffie.

Meer weten?

Geïnteresseerd geraakt in de diensten van NCI Certificering? Neem dan contact met ons op. Bel 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl.

Stuur een mail

Tags

Veiligheid