• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Doe jij al mee aan de Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider van SBB?

Doe jij al mee aan de Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider van SBB?

Meld je aan voor 17 november

Afbeelding Doe jij al mee aan de Verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider van SBB?
vrijdag 10 november 2023

Welk erkend leerbedrijf heeft het leren in de praktijk zo goed voor elkaar dat het de titel beste leerbedrijf dik verdient? Voor welke praktijkopleider is werkelijk niets te gek als het om mbo-studenten gaat? Daar draait het om bij de verkiezing beste leerbedrijf en praktijkopleider 2024. Heb jij je al aangemeld? Dit kan nog tot 17 november.

Wie kunnen meedoen?

De erkende leerbedrijven in onze sector bieden een kwalitatief hoogwaardige leeromgeving, waar mbo-studenten, om- en bijscholers en leerlingen van het vmbo en vso/pro zich optimaal ontwikkelen in de praktijk.

De praktijkopleider leert studenten de fijne kneepjes van het vak en moedigt ze aan om het beste uit zichzelf te halen, op professioneel én op menselijk vlak. Dikwijls staat de praktijkopleider dag en nacht voor ze klaar.

Leerbedrijven en praktijkopleiders bouw en infra meld je aan!

Uit het hele land en vanuit alle sectoren kunnen leerbedrijven en praktijkopleiders worden voorgedragen. We weten dat bouw en infra de sector is die zich extra inzet voor hun mbo-studenten. Voor iedere student van mbo-1 tot 4 wordt de nodige extra begeleiding wordt geboden om talent te laten groeien en ontwikkelen. Eerder regel dan uitzondering. Dat zijn de bedrijven en praktijkopleiders die SBB zoekt. Dus stuur je inzending in als bedrijf of nomineer een praktijkopleider. Inzenden kan tot 17 november.

Meer weten?

Lees meer over de verkiezing op deze speciale website.

Bron afbeelding: SBB.nl

Vera van Rossem adviseur onderwijs & arbeidsmarkt regio randstad-zuid

Tags

Instroom