• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • BNL Advies: laagdrempelig, snel schakelen, betrokken én deskundig!

BNL Advies: laagdrempelig, snel schakelen, betrokken én deskundig!

dinsdag 24 september 2019
Afbeelding BNL Advies: laagdrempelig, snel schakelen, betrokken én deskundig!

Met deze insteek staat het juristenteam binnen Bouwend Nederland Advies iedere dag klaar om lidbedrijven op de vele facetten van het bouwrecht te adviseren en bij te staan. Maar hoe wordt de dienstverlening van Bouwend Nederland Advies precies ervaren door onze leden? We vroegen het aan Mark van den Engel, DGA van Bouwbedrijf Van Den Engel B.V. in Maarssen.

Veel ondernemers weten het juristenteam binnen Bouwend Nederland Advies inmiddels te vinden. Logisch want op basis van het lidmaatschap kan op ieder moment een adviesvraag worden voorgelegd, die in veel gevallen direct wordt beantwoord. De vragen komen uit de dagelijkse praktijk, een praktijk waarmee juist onze gespecialiseerde juristen veel feeling hebben. Zij staan ook klaar om leden van Bouwend Nederland bij meer ingewikkelde vragen of met daadwerkelijke belangbehartiging bij te staan. Daarvoor wordt een zeer concurrerend uurtarief berekend. De dienstverlening wordt door de lidbedrijven positief en met een hoog cijfer gewaardeerd, zo ook door Mark van den Engel:

Maakt u veel gebruik van Bouwend Nederland Advies?
“Regelmatig maak ik gebruik van de dienstverlening van een van de juristen bouwrecht binnen Bouwend Nederland Advies. Als bouwbedrijf met een personeelsbestand van 20 medewerkers is het ondoenlijk om een eigen jurist in dienst te nemen. En als je er in de huidige tijd haast niet meer aan ontkomt om in een geschil met een opdrachtgever of andere partij terecht te komen, is het wel zo prettig om met een jurist uit de bouwrechtpraktijk te kunnen sparren of een zaak daadwerkelijk uit handen te kunnen geven.”

Hoe ervaart u de dienstverlening?
“De dienstverlening ervaar ik als laagdrempelig, snel schakelen, betrokken en deskundig. Daarbij worden ook discussies met mij als lidbedrijf niet uit de weg gegaan, maar steeds met onze belangen in het achterhoofd. Juist daardoor werkt de samenwerking zo plezierig en ook met goede resultaten. Ik zou ieder lidbedrijf willen adviseren eens gebruik te maken van deze dienstverlening.”

Meer informatie

Wilt u meer informatie of gebruikmaken van de dienstverlening van onze juristen bouwrecht? Neem dan contact met ons op via advies@bouwendnederland.nl of 079 325 250 (keuzemenu 2 bouwrecht).