Initiatieven zij-instroom

Afbeelding Initiatieven zij-instroom

Ben jij op zoek naar personeel en denk je na over een zij-instromer of 'switcher'? Het aannemen en begeleiden van een zij-instromer lijkt misschien ingewikkeld en je denkt wellicht dat het veel moeite kost, maar wij kunnen je daarbij helpen. Voor elke regio is er een Adviseur Onderwijs en Arbeidsmarkt die hierover graag met je in gesprek gaat. Zij kan je vertellen over de mogelijkheden en eventuele twijfels wegnemen. De naam van de adviseur in jouw regio vind je onderaan deze pagina. Zij kan jou ook meer vertellen over de campagne 'Jij gaat het maken' die met het programma 'Bouw & Infra, instroom en behoud vakkrachten' bedrijven én switchers ondersteunt.

Bekijk onderstaande video's waarin bouwbedrijven hun ervaringen met het aannemen van zij-instromers met jou delen. Hoe ervaren zij het werken met een zij-instromer, waar liepen ze tegenaan en wat zijn de mogelijkheden? Op 21 december 2023 voegen wij hier een nieuwe inspirerende video aan toe.

 

Ik ben (mogelijk) een zij-instromer en wil naar de bouw en infra

Overweeg je het zelf om over te stappen naar een uitdagende baan in de bouw of infra? Laat je dan informeren door Simone van Wilgen, onze beleidsadviseur. Zij kan je er alles over vertellen en je verder op weg helpen. Stuur haar een mail of neem met haar contact op 06-29 40 87 84.

Onze adviseur in jouw regio

Regio Oost
Esther ten Have - Reins
Bel Esther op: 06-57 59 48 63
Regio Zuid
Karin Oomen
Bel Karin op: 06-53 83 17 06
Regio Noord
Dina Griemink
Bel Dina op: 06-57 39 57 21
Regio Randstad Zuid
Lisa Jansen
Bel Lisa op: 06-57 23 46 42
Regio Randstad Noord
Vivianne Hahn
Bel Vivianne op: 06-16 88 35 97