Zilveren Kruis zorgverzekering

Zorgverzekering met veel voordeel

 • Voordelige premie op de zorgverzekering
 • Unieke collectieve aanvullende verzekering: de Bouw AV Extra
 • Toegang tot de gezondheidsoplossingen van Present! Light

Exclusief aanbod voor jou en veel extra voordelen met de collectieve aanvullende zorgverzekering AV Bouw Extra.

Jouw gezondheid en die van de mensen om je heen, is het belangrijkste wat er is. Daarom werkt Bouwend Nederland samen met verzekeringsmakelaar Aon en Zilveren Kruis. Voor een zorgverzekering die past bij je persoonlijke situatie én je werk. Dat is wel zo handig! Een verzekering die zorg biedt als je het nodig hebt. Maar je ook vooruit helpt met je gezondheid.

Wil jij ook voordeel op een zorgverzekering via je werk?

Sluit dan een aanvullende verzekering af. Je krijgt niet alleen korting, je bent ook verzekerd van extra vergoedingen! Voor jezelf en je eventuele gezinsleden. Denk bijvoorbeeld aan extra fysiotherapie.

Nieuw in 2024: de Gezond en Fitbundel

Met vergoedingen die je gezondheid vooruit brengen. Vanaf een Aanvullend 1 ster betalen wij € 250,- per kalenderjaar. Kies je voor een uitgebreidere aanvullende verzekering? Dan betalen wij meer. Met deze bundel krijg je de volgende vergoedingen:

 • Voedingsvoorlichting
 • Cursus afvallen
 • Health check
 • Sportmedisch onderzoek of begeleiding
 • Online (zelfhulp) modules bij psychische klachten
 • Slaapcursus

Ook nieuw in 2024: heb je in 2023 nog behandelingen fysio- en oefentherapie Cesar/Mensendieck niet gebruikt? Dan kun je vanaf een Aanvullend 1 ster maximaal 2 behandelingen meenemen naar 2024.

Nog geen collectief zorgcontract via Bouwend Nederland? 

Voordat je medewerkers van dit aanbod gebruik kunnen maken, heb je als werkgever een collectiviteitsnummer nodig. Dit kun je aanvragen via www.zk.nl/bouwendnederland. Met dit nummer kunnen je medewerkers zich dan aanmelden.

Enthousiast geworden voor een zorgverzekering van Zilveren Kruis?

Op www.zk.nl/bouwendnederland kies je de verzekering die bij je past. Meld je uiterlijk 31 december 2023 aan bij Zilveren Kruis. Dan wordt het allemaal voor je geregeld!

Je kunt je verzekeringen ook rechtstreeks afsluiten bij Zilveren Kruis. Deze keuze heeft geen effect op de premie. Voor meer inhoudelijke informatie kijk op www.zk.nl/bouwextra-aanvullend.

Ben je al verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan zit je goed!

Jouw nieuwe premie voor 2024 heb je al ontvangen. Wil je alles toch nog eens bekijken? Dat kan via zk.nl/mijnzilverenkruis.

 

De voordelen op een rij

 • Voordelige premie op de basisverzekeringen.
 • 15% korting op alle aanvullende verzekeringen.
 • 15% korting op de tandartsverzekering.
 • Extra vergoedingen voor onder andere fysiotherapie en Gezond en Fit bundel

Geschikt voor jouw bedrijf?

Is deze verzekering iets voor jouw bedrijf? Onze collega's staan voor je klaar met vrijblijvend advies. Of helpen je direct met het afsluiten van de geschikte verzekering voor jou. Stel je vraag

Goed om te weten

 • Via zk.nl/collectiviteitzoeker kiezen je medewerkers eenvoudig de collectieve zorgverzekering die bij hen past. Maar wel met de extra’s van Bouwend Nederland. 
 • Jongeren en Ondernemers Zonder Personeel (OZP) in de bouw kunnen zich met een eigen collectiviteitsnummer aanmelden: Jongerenpolis 207082845, OZP polis 207044810.

De verantwoordelijkheid voor advies en toelichtingen op verzekeringen ligt niet bij Bouwend Nederland. Bouwend Nederland bemiddelt niet en adviseert evenmin inzake verzekeringen. Uitsluitend de polisvoorwaarden bepalen de reikwijdte van de dekking zodat aan deze beknopte uitleg geen rechten kunnen worden ontleend. Bouwend Nederland verzekeringen worden kritisch beoordeeld door een onafhankelijke verzekeringscommissie. Deze commissie bestaat uit insurancemanagers van grote bouwconcerns en ondernemers vanuit de secties binnen Bouwend Nederland. Daarmee wordt gespecialiseerde kennis gebundeld met praktisch ondernemerschap.