donderdag 2 december 2021

Ben jij werkzaam in de ondergrondse infrastructuur én krijg je energie van mensen ontmoeten, dingen leren en jezelf ontwikkelen? Sluit je dan snel aan bij Y-ONG, de jongerenorganisatie van de vakgroep Ondergrondse Netwerken en Grondwaterbeheer. Op deze pagina lees je meer over wat Y-ONG doet en hoe jij je kunt aanmelden.

Of je nou projectmanager, veiligheidskundige, monteur, grondwerker of werkvoorbereider bent: Y-ONG is er voor jou! Per jaar worden er een aantal gave activiteiten georganiseerd die voor iedereen interessant zijn. Deze activiteiten zijn specifiek op jongeren gericht, maar ook wordt de connectie met externe jongerenorganisaties van meer ervaren collega's binnen de sector gezocht. Zo leren we met én van elkaar! 

Activiteiten 

In dit overzicht kun je de geplande activiteiten zien. Het kan zijn dat er nog geen definitieve datum bekend is, deze volgt dan nog. Zet ze alvast in jouw agenda.

Datum Activiteit
november 2023 Projectbezoek locatie NuLelie is komen te vervallen i.v.m. slecht weer. Nieuwe datum volgt.

Aanmelden?

Aanmelden voor Y-ONG is mogelijk voor iedereen die bij een lidbedrijf van de vakgroep werkt en zich jong van geest voelt. Benieuwd naar lidbedrijven bij jou in de buurt? Check hier de ledenpagina. Om je te melden voor Y-ONG klik je op deze link of klik je onderaan deze pagina op de aanmeldknop. Laat je gegevens achter en je zal alle uitnodigingen voor activiteiten van Y-ONG ontvangen. Aanmelden is geheel vrijblijvend.

Bestuur

Het bestuur van Y-ONG bestaat uit de volgende leden:

Rik Alkema

Koninklijke BAM Energie & Water
Voorzitter
E-mail | LinkedIn

Marco Bouwmeester

Henk van Tongeren Water & Techniek
Bestuurslid
E-mail | LinkedIn

 

 

Amal Ghaleb

Baas bv
Bestuurslid
E-mail | LinkedIn

 

Rik Alsema

Alsema BV
Ondersteunend bestuurslid
E-mail | LinkedIn

Menno Mulders

QUALM bv
Ondersteunend bestuurslid
E-mail | LinkedIn

 

Bernadette Maat adviseur onderwijs & arbeidsmarkt vakgroep ondergrondse netwerken en grondwaterbeheer