Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf?

donderdag 8 oktober 2020
In het centrum van Utrecht werkt men aan de aanleg van een diep riool - Figuratieve beelden

De coronacrisis blijft ons raken, zowel privé als zakelijk, en roept vragen op over de actuele situatie in de sector. Hoe wordt uw bedrijf geraakt door de voortdurende crisis? En hoe is de opstelling van opdrachtgevers in deze tijd? Bouwend Nederland heeft gisteren alle lidbedrijven een enquête over deze vragen gestuurd. We willen alle leden oproepen om de enquête vooral in te vullen.

Met de enquête krijgen we een genuanceerd beeld van de stand van zaken van de gevolgen van de coronacrisis voor bedrijven in de bouw en infra. Op die manier is de vereniging beter in staat is om voor de belangen van de sector op te komen. Én om lidbedrijven gerichter bij te staan in deze moeilijke tijden. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten en medewerking wordt zeer op prijs gesteld!

Geen link ontvangen?

Per lidbedrijf is één persoonsgebonden uitnodiging voor deelname aan de enquête uitgestuurd. Wil je graag meedoen maar heb je geen link ontvangen? Stuur dan even een mailtje aan j.duindam@bouwendnederland.nl. We kunnen de link zonodig alsnog mailen.