Wordt bpfBOUW pensioenfonds van het jaar?

Afbeelding Wordt bpfBOUW pensioenfonds van het jaar?
dinsdag 24 november 2020

Pensioen Pro organiseert jaarlijks vakprijzen voor de pensioensector. De prijs voor 'Pensioenfonds van het jaar' (de Gouden Pensioen Pro Award), is de hoogste onderscheiding in de pensioenbranche. De kandidaten in deze categorie zijn dit jaar bpfBOUW, Provisum en ABN AMRO Pensioenfonds. Het publiek bepaalt wie de uiteindelijke winnaar wordt. Stemmen kan tot maandag 30 november 16.00 uur.

Volgens het juryrapport heeft bpfBOUW een goede strategie en dekkingsgraad in moeilijke tijden. Het fonds heeft de hoogste dekkingsgraad van de grote fondsen, is een echte langetermijnbelegger, met veel aandacht voor duurzaamheid, ook specifiek binnen de eigen sector. Bovendien heeft dit fonds ook oog voor human capital van de deelnemers.

Stem op bpfBOUW!

Op 10 december 2020 maken Pensioen Pro en het Financieel Dagblad de winnaars in alle categorie├źn en de winnaar van de gouden Pensioen Pro Award bekend. Dit gebeurt tijdens het Pensioen Pro Jaarcongres dat live vanuit de Koepelkerk in Amsterdam wordt uitgezonden. Stemmen voor de winnaar van het pensioenfonds van het jaar kan hier.

Angelina van Weerdenburg senior communicatieadviseur

Tags

Pensioen