• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Alle nieuwe Renault bedrijfwagens met dieselmotor geschikt voor duurzame brandstof

Alle nieuwe Renault bedrijfwagens met dieselmotor geschikt voor duurzame brandstof

Afbeelding Alle nieuwe Renault bedrijfwagens met dieselmotor geschikt voor duurzame brandstof
woensdag 9 december 2020

De fossielvrije, praktisch CO2-neutrale HVO100 brandstof geldt als alternatief voor de traditionele diesel. Alle nieuwe Renault bedrijfswagens met dieselmotor zijn hiervoor geschikt.

Met de certificering van de Renault Master is het laatste Renault model met een dieselmotor gehomologeerd voor het gebruik van HVO100. Daarmee zijn alle nieuwe bedrijfswagens van Renault met een dieselmotor, zonder technische aanpassingen, officieel geschikt verklaard voor het gebruik van deze nagenoeg CO2-vrije brandstof.

Gratis accessoirecheque tot 31 december 2020

Geen bedrijfswagen wordt ingezet zonder accessoires die passen bij jouw werkzaamheden. Daarom biedt Renault leden van Bouwend Nederland in het 4e kwartaal van 2020 een gratis Renault Accessoirecheque tot €750 (excl. BTW, incl. montage)1. Dit aanbod is van toepassing op alle Renault Bedrijfswagens, inclusief de 100% elektrische KANGOO Z.E. en MASTER Z.E. en zelfs de zojuist gelanceerde Renault MASTER Work Edition. Dit aanbod geldt bovenop de ledenkorting2.

Elke Renault Bedrijfswagen dient als gereedschap voor zijn of haar berijder. Dit betekent dat een bedrijfswagen per situatie een maatwerk-oplossing is. Bij Renault PRO+ Bedrijfswagens profiteer je daarom in de periode van 1 oktober tot en met 31 december 2020 van een Renault Accessoirecheque van €500 op elke Renault KANGOO én 100% elektrische Renault KANGOO Z.E. bestelling. En tot zelfs €750 op elke Renault TRAFIC, Renault MASTER én 100% elektrische Renault MASTER Z.E.

Jouw voordeel

Ben je geïnteresseerd in welk voordeel Renault kan bieden in een Renault Bedrijfswagen op maat? De Renault-dealer vertelt graag meer over het aanbod en de voorwaarden. Kijk op de website voor een Renault-dealer in de buurt. Kijk voor meer informatie over het ledenvoordeel op de ledenvoordeelpagina van Renault.

Bouwend Nederland heeft een exclusiviteitscontract met Renault en werkt daarom niet samen met andere automerken.

Vragen?

Neem contact met ons op via 079 3 252 166 of mail naar voordeel@bouwendnederland.nl

*1. Bij aanschaf van nieuwe Renault Bedrijfswagen voor een orderperiode van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. De waarde van de accessoirecheque is exclusief BTW en inclusief montagekosten. Niet in te ruilen voor een extra korting. 2. Ledenkorting is alleen geldig voor leden van Bouwend Nederland. 3. De genoemde vanafprijzen zijn adviesprijzen excl. btw en onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de klant. Bedragen zijn afgerond op hele euro’s. Getoonde modellen kunnen afwijken van standaarduitvoering, verkrijgbaar tegen meerprijs. Op elke nieuwe Renault Bedrijfswagen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking en 12 jaar plaatwerkgarantie (op Renault MASTER 6 jaar). De actie is geldig van 1 oktober 2020 t/m 31 december 2020 met een uiterste registratiedatum van 30 april 2021. Vraag de Renault-dealer voor de actievoorwaarden. Drukfouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden.