13 april: Lancering nieuwe Leidraad RGS

dinsdag 30 maart 2021
Afbeelding 13 april: Lancering nieuwe Leidraad RGS

Resultaatgericht samenwerken doe je in de keten! Op dinsdag 13 april om 16.00 uur gaan Maxime Verhagen en Martin van Rijn (voorzitter Aedes) in gesprek met Henk den Boer, voorzitter bij OnderhoudNL. Tijdens het online event geven zij hun visie op resultaatgericht samenwerken (RGS) én wordt de nieuwe Leidraad RGS gelanceerd. Meld je hieronder vandaag nog aan om te horen wat RGS voor jouw bedrijf kan betekenen!

Belangrijke RGS bij verduurzamingsopgave

RGS heeft zijn wortels in het schilderonderhoud van corporatiewoningen door VGO-bedrijven. Inmiddels wordt RGS breder toegepast. Niet alleen bij planmatig onderhoud, maar bij alle onderhoudssoorten, van reparatie- tot mutatie onderhoud en van renovatie tot verduurzaming. De verduurzamingsopgave in de corporatiesector is voor de komende decennia enorm. RGS kan daarin een belangrijke rol vervullen.

Vijf succesfactoren

De leidraad ondersteunt gebruikers bij het herkennen van wat belangrijk is om RGS succesvol toe te kunnen passen. Op basis van ervaring en best practices behoren wat ons betreft onderstaande onderwerpen tot de top vijf:

  • competentie- en organisatieontwikkeling
  • teamwork & leiderschap
  • van grof naar fijn werken
  • innovatie
  • procesbeheersing

Leidraad kosteloos downloaden

Het online event vindt plaats op 13 april van 16.00 tot 17.00 uur. Na aanmelding ontvang je tijdig een link om het event op 13 april live te kunnen volgen. We spreken met een aantal prominente gasten die bekend zijn met de wereld van Resultaatgericht Samenwerken en het eerste exemplaar van de vernieuwde Leidraad RGS wordt officieel overhandigd. Als deelnemer aan het event bieden wij je de mogelijkheid om de Leidraad direct na afloop kosteloos te downloaden.

Meld u nu direct aan voor het online symposium ‘De nieuwe Leidraad RGS’