• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Doe mee aan de innovatiemonitor en ontvang een rapportage op maat

Doe mee aan de innovatiemonitor en ontvang een rapportage op maat

donderdag 22 juli 2021

Sander Wubbolts

Regiomanager Regio Noord
Afbeelding Doe mee aan de innovatiemonitor en ontvang een rapportage op maat

Hoe innovatief zijn bouw- en infrabedrijven? Welke lessen zijn er te leren van organisaties die succesvol innoveren? Om hierop antwoord te krijgen, willen we je vragen om deel te nemen aan de Nederlandse Innovatie Monitor die de Universiteit van Amsterdam jaarlijks uitvoert. In deze monitor wordt een aantal vragen gesteld over innovatie om zo inzicht te krijgen in de stand van het Nederlandse innovatielandschap.

Deelname loont! We vinden het namelijk belangrijk dat bouw- en infrabedrijven hun innovatievermogen kunnen vergelijken met het gemiddelde van de sector. Als je deelneemt aan de Nederlandse Innovatie Monitor, dan ontvang je een op maat gemaakte managementrapportage waarmee die vergelijking gemaakt kan worden. Daarnaast krijg je inzicht in hoe innovatief onze sector is ten opzichte van het landelijk gemiddelde.

Het beantwoorden van de vragen duurt maximaal 15 minuten. Je kunt de vragenlijst eventueel ook verspreid over de tijd invullen. Je gegevens worden verder vertrouwelijk behandeld. De uiterste invuldatum is vrijdag 30 juli 2021.

Klik op deze link voor het starten van de vragenlijst