• Home
  • Actueel
  • Nieuws
  • Kandidaten en bedrijven gezocht voor tv-serie Je Gaat Het Maken

Kandidaten en bedrijven gezocht voor tv-serie Je Gaat Het Maken

Afbeelding Kandidaten en bedrijven gezocht voor tv-serie Je Gaat Het Maken
dinsdag 21 september 2021

Na twee succesvolle series van het tv-programma Je Gaat Het Maken op RTL4 starten binnenkort de opnamen van de derde serie. Wij zoeken nog enthousiaste kandidaten die van baan willen wisselen, een baan zoeken en/of schoolverlaters. Ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Of overweeg je zelf een carrièreswitch in wereld van bouw en infrastructuur? Denkers en doeners van Nederland, meld je nu aan!

In iedere aflevering gaat een kandidaat op basis van zijn competenties en vaardigheden uiteenlopende beroepen bij verschillende bouw- en infraprojecten 'uitproberen'. De kandidaat werkt een aantal dagen mee en wordt begeleid en beoordeeld door experts uit de praktijk. Daaruit blijkt wat de kandidaten bevalt en wat ze minder leuk vinden om te doen. Aan het eind van iedere aflevering zie je of deze zoektocht geslaagd is en of de deelnemer een opleidingstraject krijgt aangeboden. 

Aanmelden kandidaten

Meld je hier aan voor het derde seizoen van Je Gaat Het Maken en misschien neemt Pernille jou straks mee op stage. En als er een match is krijg je een opleiding aangeboden én maak je kans op een baan. Wie weet ga jij het straks helemaal maken.

Deelnemen als bedrijf

Naast kandidaten zijn wij ook op zoek naar bouw- en infrabedrijven die aan het programma Je gaat het maken op RTL4 willen meewerken. Stuur voor meer informatie of om je aan te melden een mail naar Maartje van Boekel.

Informatie

Ga naar jegaathetmaken-televisie.nl voor meer informatie over het televisieprogramma. Op deze site kun je ook de afleveringen uit de vorige jaargangen terugkijken en de (succes) verhalen lezen van de deelnemers die tot nu toe hebben meegedaan.

Astrid van Mill medewerker communicatie

Tags

Instroom