Waarde van bouwen: hoe houden we het droog?

Afbeelding Waarde van bouwen: hoe houden we het droog?
donderdag 25 november 2021

De tweede uitzending van het Bouw Idee Café | Nu Bouwen aan Morgen draaide om water. Wat doen we tegen tekorten, en hoe gaan we om met te veel water? Hadden we de ramp in Valkenburg kunnen voorkomen? En wat is de rol die grote en kleinere bouwbedrijven daarin te spelen hebben? Kijk hieronder de tweede uitzending van het Bouw Idee Café terug.

Eindconclusie van het verhaal? Water is complexe materie, waar we allemaal wat mee moeten. Zeker bouwers die iets willen neerzetten wat meerdere decennia meekan. Lees hier het complete verslag van het Bouw Idee Café van 23 november.

Bouw Idee Café 7 december over ruimtelijke spreiding van functies

De volgende uitzending vindt plaats op dinsdag 7 december, van 16 tot 17 uur. Thema van deze editie: Ruimtelijke spreiding van functies. Meld je alvast aan via deze link.

Over het Bouw Idee Café

In het Bouw Idee Café | Nu Bouwen aan Morgen bespreekt Arjan Walinga de praktische aspecten van de gelijknamige toekomstverkenning met mensen uit het vak. Worden bouwvakkers straks programmeurs of monteurs? Wat kunnen we met en tegen water? Waar gaan we wonen? Wie komt met het echte alternatief voor aardgas? En vooral: wat kun en moet je hiermee als (mkb) bouwonderneming?

De uitzendingen zijn gratis live te volgen op de themapagina Bouw Idee Café op De Bouw Maakt het Slim.