Algemeen Bestuur versterkt met drie nieuwe leden

Roel Snijders, Niels Buijs en Joost Nelis van harte welkom

Afbeelding Algemeen Bestuur versterkt met drie nieuwe leden
donderdag 16 december 2021

Met trots kunnen we melden dat per 15 december 2021 drie nieuwe kandidaten voor hun eerste termijn tot december 2025 benoemd zijn als lid van het Algemeen Bestuur van Bouwend Nederland. We feliciteren Roel Snijders, Niels Buijs en Joost Nelis en heten hen van harte welkom!

We stellen de nieuwe bestuursleden van ons Algemeen Bestuur graag aan je voor:

Roel Snijders (Bouw Klein/regio Zuid)

Roel is samen met zijn broer directeur/eigenaar van Aannemersbedrijf Snijders in Heusden. Het bedrijf is al lang lid van Bouwend Nederland en haar rechtsvoorganger NVOB. De vorige eigenaar, de oom van Roel, was ook bestuurlijk actief bij onze vereniging. Roel is erg enthousiast om in het bestuur de regio Zuid en de ledengroep Bouw Klein te vertegenwoordigen.

Niels Buijs (Infra Middelgroot/regio Randstad Noord) 

Niels is aandeelhouder van Sturm Holding in Hoorn en directeur van BodemPlan (valt onder de Sturm Holding). Niels vervuld al sinds 2006 verschillende bestuursfuncties binnen onze vereniging en is momenteel bestuurslid bij regio Randstad Noord. Niels zet zich graag in voor de belangen van de ledengroep Infra Middelgroot en voor de regio Randstad Noord.

Joost Nelis (Bouw & Infra Groot) 

Joost is sinds 1996 in dienst bij BAM en heeft diverse managementposities bekleed, waaronder directeur BAM Wonen van 2008 tot 2016. Hij is afgestudeerd als ingenieur civiele techniek aan de TU Delft. Sinds 1 april 2019 is hij COO voor de business line Bouw en Vastgoed en per 1 januari 2022 wordt hij COO van BAM Nederland. Met Joost Nelis is de ledengroep Bouw & Infra Groot uitstekende vertegenwoordigd in het Algemeen Bestuur.

Lotte Wit-Meijborg directiesecretaris